PRORA Bygg AB

Vi bygger ditt drömhus PRORA BYGG Från idé tills du står med nycklarna i dörrlåset. Steget för att förverkliga din husdröm börjar här!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PRORA Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Renovering" utfört av PRORA Bygg AB

Renovering

Vi bygger hus från grunden med totalt markarbete och total snickeri med alltifrån stenhus, trähus, betonghus och bockhus. Vill du renovera vissa delar av ditt hus eller renovera allt? Vi utför renovering av kök, badrum, fasader, tak eller totala husrenoveringar.

Referensjobb "Nytt tak och fasad " utfört av PRORA Bygg AB

Nytt tak och fasad

Renoveringen är klar

Referensjobb "Innan renovering av tak och fasad" utfört av PRORA Bygg AB

Innan renovering av tak och fasad

Referensjobb "" utfört av PRORA Bygg AB

Referensjobb "Fasadändring" utfört av PRORA Bygg AB

Fasadändring

Vill du göra en ändring av din fasad? Från trä till sten? Från sten till betong? Från gul färg till svart? Du väljer - Vi fixar! Här har vi målat fasaden.

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av PRORA Bygg AB

Köksrenovering

Referensjobb "" utfört av PRORA Bygg AB

Referensjobb "" utfört av PRORA Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PRORA Bygg AB.

A

Renovering

Det bästa stöd jag kunnat få med vårt renoveringsprojekt! Med snabb, trevlig och kunnig respons har Prora Bygg AB assisterat mig och min man i vår planering och renovering av vårt gamla stenhus på Öland. Vi har haft bra diskussioner om olika tillvägagångssätt och material, och vi känner att vi haft det bästa stöd vi kunnat få i denna process. Att de dessutom är vana vid att jobba med stenhus som vårt och dessutom mycket insatta i design och materialval, med en bred kompetens kombinerat med ett personligt engagemang, gör att jag kan varmt rekommendera dem.

– Anna K (2023-02-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...