Ittarum VVS AB

Bild av företag Ittarum VVS AB

Hej och välkommen till Ittarum VVS Vi på Ittarum VVS arbetar för att vara det bästa alternativet i VVS-branschen, vi arbetar mot privatkunder, företag och fastighetsägare. Vi utför alla slags VVS-arbeten såsom badrum, kök, värmesystem, reparera befintliga vvs-produkter, installera nya blandare, felsökning av värmesystem/undercentral, vattenläckor. Vi byter rostiga element, stopp i avlopp, badrumsbesiktningar, porslin m.m. -Inget är för litet eller för stort! Vi utgår från Malmö men jobbar med flera mils omnejd. Vi finns även på Facebook under namnet Ittarum VVS Hör av er gällande just erat projekt. . Välkomna, Lulli 0739 882 786

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ittarum VVS AB har utfört.

YRKESEXAMENS BEVIS, VVS-MONTÖR

DIPLOM 2009-10-08

Golvvärme

Installation av golvvärme på 17 kvadratmeter

VVS Installation

Montering av samtliga vvs produkter efter plattsättaren var färdig med golvet.

Element

Nytt element färdigmonterat

Värmepump

Installation av luft/luft värmepump.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ittarum VVS AB .

G

Byte av 2 toalettstolar, byte av 2 kranar

Hantverkaren var trevlig och proffsig. Utförde jobbet snabbt.

– Gunilla (2022-05-25)

S

Rensa avlopp

Uppdraget utfördes till belåtenhet på det sätt som överenskommits. Fick tydliga anvisningar om vad jag själv skulle införskaffa (ny kran) på Hornbach. Processen med betalning och ihopkoppling med hantverkaren tog lite tid och upplevdes som onödigt komplicerad på Hornbach. Detta kan man nog jobba lite med och få att fungera bättre. Hantverkaren var trevlig och gav några råd för att underlätta kommande problem.

– Sven Bernesson (2021-05-06)

K

Byta köksblandare i januari i Malmö

Väldigt enkel att ha att göra med, utförde jobbet snabbt och snyggt och enligt önskemålet. Allting snabbt och bra. Toppen!

– Katja (2020-07-16)

C

Byte av rörledningar villa

Vi är väldigt nöjda med Ittarum VVS arbete hemma hos oss. Pålitlig, kunnig, flexibel och trevlig = ett företag vi gärna anlitar igen när vi har behov av VVS-tjänster. Utan tvekan 5 av 5 i betyg!

– Christina & Jonas (2020-06-29)

Snygga till toalett

Mycket nöjda med det jobb Ittarum VVS och Fastighetsservice gjorde. Mycket bra kontakt redan innan jobbet utfördes. Tider ocj jobb hölls perfekt. Vi är som sagt väldigt nöjda och rekommenderar företaget. Bertil och Helena Andersson

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt