Amaras Design Studio

Välkommen till Amaras Design Är du i behov av en snickare, målare, plattsättare? Vi utför rivning, målning, spackling och golvläggning, läggning av balkar. Vi utför ROT arbeten och då främst köksmonteringar, platsbygger kök, altaner, pergola och mycket annat. Starta igång ditt projekt. Gör verklighet av ditt projekt. Kom enkelt i kontakt med hantverkare i Stockholm. Det är extra viktigt att man känner sig trygg med de hantverkare och det byggföretag man valt för sin renovering. Vad du än behöver få utfört i ditt hem eller åt din bostadsrättsförening så klarar våra snickare på Amaras Design Studio det. Tveka inte kontakta oss!

📧 amarasdesignstudio@gmail.com 📞 076-425 25 64

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Amaras Design Studio har utfört.

Referensjobb "Bastu" utfört av Amaras Design Studio

Bastu

Referensjobb "Bastu" utfört av Amaras Design Studio

Bastu

Referensjobb "Platsbyggd garderobsstomme" utfört av Amaras Design Studio

Platsbyggd garderobsstomme

Referensjobb "Platsbyggd garderobsstomme" utfört av Amaras Design Studio

Platsbyggd garderobsstomme

Referensjobb "Trädäck med planteringslådor och trapp med räcke" utfört av Amaras Design Studio

Trädäck med planteringslådor och trapp med räcke

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Amaras Design Studio

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Amaras Design Studio.

M

Noggrant, pålitligt och fint utfört jobb

Anlitade Amaras design för renovering av en dörr och byte av lås. Dörren var trasig och återställdes till nyskick i gammal design. Pålitlig person som kom som utlovat, var noggrann och gjorde ett fint jobb.

– Maria (2022-12-14)

A

Proffsigt och snyggt

Superduktiga, hjälpte mig med design idéer och genomförande. Priset och tiden det tog var exakt som förslaget i offerten - uppskattas!

– Aurore (2022-10-10)

E

Renovering av kök

Totalrenovering av köket, nytt golv och gipstak, rivning av en del väggar, montering av ny dörr till uterummet, målning, spackling.

– Ebrahim (2022-06-20)

K

Lägenhetsrenovering mm

Jag har anlitat Amaras ett antal gånger och blir lika nöjd varje gång. Den första gången var när de renoverade min lägenhet. De renoverade tak, väggar, installerade fönster. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och de jobbar rent och snyggt igenom hela bygget. Amaras håller alltid sina priser och vad de lovar. Jag känner att jag kan lite på att det kommer kosta de som de säger och att det kommer bli klart inom den tidsramen de ger mig. Jag hoppas få kunna använda Amaras igen nästa projekt kommer igång. Dom är verkligen 5/5.

– Kalle (2022-06-17)

Certifieringar & branschorganisationer

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...