RAK VVS & Bygg Aktiebolag

En kunnig rörfirma i Stockholm Vi på RAK VVS AB levererar reparation och installation av VVS-system i såväl privata som kommersiella fastigheter. Våra utbildade, certifierade rörmokare täcker allt från vanligt vattenläckage till sällsynta avloppsfel och du kan känna trygghet i att vi vet vår sak. Tillsammans har vi en sammanlagd erfarenhet på 20 år och är väldigt stolta över vårt snittbetyg om höga 4.9 av 5. Akuta problem kräver akuta åtgärder och detta har alltid varit en självklarhet för oss på Rak VVS. Sedan starten har vi alltid varit måna om att vara på plats snabbt, dels för att vårt eget arbete blir svårare ju mer skadan eskalerar och dels för att vi vet att du har bättre saker för dig än att vänta på en rörmokare som aldrig dyker upp.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som RAK VVS & Bygg Aktiebolag har utfört.

Referensjobb "Pannrum - rördragningar och installation" utfört av RAK VVS & Bygg Aktiebolag

Pannrum - rördragningar och installation

Referensjobb "Badrumsrenovering - Dusch" utfört av RAK VVS & Bygg Aktiebolag

Badrumsrenovering - Dusch

Referensjobb "Handfat med blandare" utfört av RAK VVS & Bygg Aktiebolag

Handfat med blandare

Referensjobb "Inbyggd blandare" utfört av RAK VVS & Bygg Aktiebolag

Inbyggd blandare

Referensjobb "Varmvattenberedare - Installation" utfört av RAK VVS & Bygg Aktiebolag

Varmvattenberedare - Installation

Referensjobb "Tvättställ" utfört av RAK VVS & Bygg Aktiebolag

Tvättställ

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för RAK VVS & Bygg Aktiebolag.

L

Tillmötesgående och snabb service

Professionellt företag med snabb kontakt och återkoppling.

– Linda (2022-05-11)

J

Rördragning och flytt av stammar m.m.

Jag fick hjälp med: Komplett rördragning inför gjutning av grundplatta. Komplett installation av golvvärme (ca. 180 kvm). Omdragning/flytt av rörstammar. De är snabba, duktiga, kommunikativa, flexibla/lösningsfokuserade och prisvärda. Jag kan varmt rekommendera RAK VVS & Bygg AB, och ger dem betyget 5.

– Jan R (2022-01-10)

S

Göra om 3a till en 4a

Väldigt nöjda med resultatet. Teamet är otroligt duktiga och självgående. Vi behövde endast beställa material och informera de på ett ungefär hur vi ville ha det så skötte de resten. Vi hade även bra kommunikation genom hela processen och avstämningar med jämna mellanrum. Det tyckte vi var viktigt.

– Sara (2021-12-03)

K

Rekommenderas

Väldigt bra att ha att göra med. Under byggets gång diskuterade vi olika lösningar för att göra förbättringar och de var snabba att komplettera och ändra. Väldigt väl och kvalitativt arbete. Trevlig och kompetent byggare.

– Kay (2021-10-28)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...