Takkvalitet i Sverige AB

Vi har över 20 års erfarenhet av takbranschen och vill påstå att vi är proffs inom området. För att du som kund ska känna dig helt trygg och utan ansvar när arbetet utförs så jobbar vi enbart med totalentreprenader och tar fullt ansvar för arbetet. Vi är ansvarsförsäkrade samt lämnar fulla garantier på att arbetet utförts på ett fackmannamässigt vis. Vi ställer höga krav på oss själva och lägger därför stor vikt på vår personal. Vi är medvetna om vilka risker det finns i samband med takbyte. Därför är det enormt viktigt att personalen uppfyller de utbildningar och kvalitetskrav som finns för oss takläggare. Vi följer Arbetsmiljöverket, Svensk Byggindustri och konsumentverket för ett hållbart företagande. Med goda referenser, trevlig personal som är experter på tak, väl utförda arbeten och service utöver det vanliga kommer känna att ni valt rätt entreprenör för ert uppdrag.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Takkvalitet i Sverige AB.

T

Takomläggning

Det var inte helt enkelt att hitta en firma som var intresserade av att göra en omläggning av ett fritidshus. Efter flera års sökanden och flertalet offerter som var helt förkastliga så föll valet på Takkvalitet i Sverige AB. Det var såklart nervöst att välja en firma som offererade hälften av vad vissa andra gjorde och samtidigt inte kunna vara på plats och se hur jobbet fortskred, men jag kunde inte vara nöjdare. Bra kommunikation och jobbet utfört på rätt tid. Bra jobb resulterade i att de fick mer arbete vilket jag förutsätter görs på samma proffsiga sätt. Jättenöjd.

– Thomas Brejding (2022-05-12)

J

Byte av tak på vårt hus samt gäststuga

Resultatet blev betydligt mycket bättre än vad vi hade föreställt oss med jättebra service! De jobbade både noggrant men samtidigt snabbt. De får utan tvekan 5 av 5 takpannor!

– Jesper (2021-09-13)

J

Takbyte

Vi är jätte nöjd med deras arbete dom gjorde hos oss. Dom fick även byta mina föräldrars tak. Betyg en 5 utan tvekan.

– Jessika (2021-09-07)

C

Tak projekt

Smidiga att ha att göra med, ny papp samt läkt och ränndalar + avrinning på 350 kvm tak. Är nöjd och det ser bra ut.

– Christoffer (2021-08-30)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...