Byggritare

Byggritare är Sveriges ledande specialister med utbredd erfarenhet. som erbjuder hjälp med bygglovshandlingar begärt av kommunen ( planritning , fasadritning , sektionsritning och situationsplan). Kompletterad med modellering, 3D rendering, 3D visualisering 3D vyer och VR av bostäder/ fastigheter till en bra pris. Vi välkomnar dig som privatperson eller företagare. Hälsningar, Sumit Kaur Grundare och Ägare

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byggritare.

A

Bygglovsritningar

Jag har anlitat byggritaren, de har utfört arbetet på ett utmärkt sätt , jag är evigt tacksam för det arbetet som hon har utfört.

– Adam & Fatemeh (2021-09-22)

C

Bygglovsritningar

"Jag tog kontakt med Byggritare när vi skulle bygga ett uterum, fick snabbt kontakt och ett hembesök samt professionellt och trevligt bemötande. Dom skötte alla handlingar och kontakter med kommunen. Jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera företaget."

– Conny (2021-09-10)

B

Bygglovsritningar

Sumit har varit väldigt professionell och snabb i att både förstå behovet och leverera i tid och med kvalité!

– Bachar (2021-09-08)

S

Bygglovsritningar

Vi känner oss nöjda. När vi ändrade på ritningarna var hon mycket tålmodig. Dessutom gav hon oss flera olika tips för att förbättra våran ritning.

– Sutha (2021-08-27)

N

Ritning och annat underlag till kommunen för attefalls hus.

Jag kontaktade Byggritare för att ta fram ritning och annat underlag till kommunen för attefalls hus. Ganska fort därefter fick jag hembesök och utväxlade idéer på hur planlösningen skulle vara. Väldigt professionellt och trevligt bemötande, idé rik och hjälpsam. Jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera företaget."

– Nima (2021-08-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...