Sjöstaden projekt AB

Sjöstaden Projekt AB är ett byggföretag som vänder sig till privatpersoner, företag och offentlig sektor i Stockholmsregionen. Vi utför allt från pool-montage till altan byggnationer, hantering av fuktskadade källare samt fuktrellaterade inomhusproblem. Kvalité och kunskap är vårt motto! Vi har även ett nära samarbete med bl.a. arkitekter, inredningsarkitekter, kvalitetsansvariga, konstruktörer samt sedvanliga hantverksgrupper. Vi jobbar/samarbetar endast med svenska behöriga företag.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Sjöstaden projekt AB har utfört.

Referensjobb "Villa" utfört av Sjöstaden projekt AB

Villa

Referensjobb "Trappa" utfört av Sjöstaden projekt AB

Trappa

Referensjobb "Kök" utfört av Sjöstaden projekt AB

Kök

Referensjobb "Badrum" utfört av Sjöstaden projekt AB

Badrum

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Sjöstaden projekt AB.

E

Flertalet projekt hos oss

En hantverkare som på riktigt går in o tänker utanför boxen innan han sätter igång Han kommer med förslag på förbättringar man som privatperson inte alltid känner till Han har ett öga för stil o funktion. De jobb han gjort hemma hos oss är ett stort altanbygge o rivning av förråd samt uppbyggnad av nya förråd (både platsbyggda & färdiga att montera), fixa pooltak o därmed utbyggnad av altanen än en gång, (blev väldigt snyggt, ser inte ut som om man gjort det i etapper stilmässigt) Stefan har även basat över en stor renovering av tvättstuga, badrum, byte av el inomhus. Tidsmässigt, det tar alltid längre tid än utlovat totalt sett, men vi uppskattar att det blir bra gjort från början. Händer alltid saker på vägen som behöver tas hänsyn till. Stefans har bra kontakter som håller tider ex elektriker, målare under bygget. Bra att han säger till så man kan få välja vad man lägger sina pengar på, så budgetmässigt är det ok.

– Evelina (2021-12-08)

E

Kakla två väggar i kök

Jag behövde hjälp med att kakla två väggar köket, inkluderande ett mycket omfattande underarbete. Sjöstaden projekt AB gjorde allt rätt, lösningsorienterat, med bra kommunikation, allt levererades på tid och resultatet överträffade mina förväntningar. Betyg 5 av 5 hela vägen.

– Eva Louise (2021-11-19)

Y

Bästa byggaren!

Superbra arbete från offert till avslutat arbete! Trevligt bemötande. Allt mycket välarbetat och professionellt utfört.

– Yvonne (2021-08-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...