SPECTUS Konsult AB

Spectus Konsult är ett konsultbolag inom samhällsbyggnad som erbjuder sina tjänster inom ett brett område. Grundaren av bolaget har åtskilliga års erfarenhet inom gruvindustrin i norra Sverige där vederbörande har arbetat inom små som stora industriprojekt av varierad komplexitet inom olika ledande befattningar. Samma person har sedan 2019 arbetat mycket med bygglovsfrågor samt byggtekniska frågor i kombination med arkitektur. Spectus Konsult har sitt nuvarande säte i Kiruna men har som mål att erbjuda många av sina tjänster rikstäckande samt täcka större geografiska områden med hela Norrbotten som start för tjänster där fysisk närvaro är ett måste, följt av Storstockholm som andra etapp.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SPECTUS Konsult AB.

K

Bygganmälan,

Ärendet med Spectus Konsult gäller bygganmälan till Täby kommun om attefalls åtgärd i form av ett uterum c.a 12kvm. Charlie var den första som kontaktade mig via telefon och fick uppdraget som han tog tag i direkt. Efter 1-2 dgr kunde jag skicka anmälan till Täby kommun. Kommunen har återkommit med begäran om annan skala på ritningarna och Charlie fixade detta på en dag. Ärendet är inte godkänt än från kommunen men Charlie har varit väldigt hjälpsam och snabb på korrigeringar. Han lämnade också offert som jag godkänt. Hittills allt toppen från Charlies sida och högsta betyg.

– Kjell (2022-08-08)

R

Handlingar för ändring av ytskikt fasad

En väldigt positiv upplevelse. Charlie var väldigt proffsig, hjälpsam, lösningsfokuserad och prisvärd. Rekommenderas starkt!

– Robert (2022-06-16)

L

Beräkningar och ritningar,

Jag och min Fru anlitade Spectus Konsult AB för att få hjälp med beräkningar och ritningar för en avväxling av bärande vägg. Charlie var hjälpsam och snabb i sina svar till oss och de prisestimat och tidsplaner som kommunicerades hölls. Vi kommer att använda oss av Spectus Konsult AB igen om behov uppstår i framtiden!

– Ludwig (2021-12-14)

M

Bygglov

Efter att jag tog kontakt , så återkopplade Spectus Konsult AB väldigt snabbt tillbaka till mig och frågade vad jag ville ha hjälp med. Spectus Konsult AB förstod vad jag ville och kontaktade kommunen där jag bor för att få info/papper om vad så gällde med bygglov, e.tc samt beställde en tomtkarta. Spectus Konsult AB kom även med några förslag på hur det skulle kunna se ut, där vi gjorde några ändringar i ett av förslagen, Spectus Konsult AB arbetade vidare och återkom väldigt snabbt, där vissa andra bolag hade inte ens tagit en första kontakt. Efter de ändringar vi gjorde så tog det inte alltför lång tid innan alla papper, ritningar, beräkningar kom som jag godkände och skickade in till Kommunen, som inte hade något att anmärka på utan godkände bygglovet. Klara raka besked och ett personligt engagemang gjorde att mitt arbete/tid blev minimalt och allt blev rätt direkt. Jag rekommenderade även min min far att anlita Spectus Konsult AB, då hans ansökan/ritningar för en utbyggnad, där en tidigare konsult varit inblandad och som han redan byggt färdigt, inte var korrekta utan sågs som ett svartbygge, Spectus Konsult AB gjorde nya ritningar/beräkningar och lämnade in en ny bygganmälan till kommunen, som tyckte de var en utomordentligt bygganmälan, och blev godkänd av kommunen han bor i, ej samma kommun som min.

– Mats (2021-10-11)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...