Vass AB

Välkommen till Vass AB Vår affärsidé är att erbjuda kvalitativa tjänster med korta ledtider och konkurrenskraftiga priser till företag och privat personer Vi erbjuder fastighetsservice och bygg såväl som till privatpersoner. Detta ska vi göra genom vår samlade kompetens inom fastighet, bygg samt vår mångåriga erfarenhet av projektledning och arbetsledning. Det är tryggt att anlita oss då vi innehar ansvarsförsäkring samt har bra kreditvärdighet!

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda eller har några frågor kontakta vår säljansvarig Vassili Larsson på telefonnummer 072-200 17 52 eller skicka ett mail till info@vassab.se Text visas om bilden är trasig VASSILI LARSSON Ansvarsområden: Verksamheten i Stockholmsregionen, projekt- och arbetsledning samt säljansvarig. Utbildning och certifieringar: Murarutbildning (gymnasienivå), pneumatik, Tribologen smörjning, skyliftkort, truckkort, byggställningskort (upp till 9m), traverskort, brandlarms och sprinklersystems utbildning, fallskyddsutbildning, heta arbeten, diverse mekaniska utbildningar. Besök gärna vår Facebook-sida!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Vass AB har utfört.

Referensjobb "Nybyggnation av garage 27kvm" utfört av Vass AB

Nybyggnation av garage 27kvm

(Bild 1/2)

Referensjobb "Nybyggnation av garage 27kvm" utfört av Vass AB

Nybyggnation av garage 27kvm

(Bild 2/2)

Referensjobb "Nybyggnation av entré" utfört av Vass AB

Nybyggnation av entré

Rivning av gamla altan samt bygga nya entré med betong platta och egen tillverkad smides räcket.

Referensjobb "Nybyggnation av entré" utfört av Vass AB

Nybyggnation av entré

Rivning av gamla altan samt bygga nya entré med betong platta och egen tillverkad smides räcket.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vass AB.

H

Utbyggnad av entré i Uppsala

På det stora hela är vi väldigt nöjda med utbyggnaden. Vassili är bra att ha och göra med och han förstod exakt vad vi ville ha. Hans två snickare jobbar på bra och gör ett fint arbete. Däremot rörmokarfirman, som Vassili samarbetade med, lämnade en del övrigt att önska.

– Henrik (2022-11-09)

L

Panelbyte fasad samt målningsarbeten, en fasaddel på otillgänglig höjd, nya takfotsplåtar

Bra utfört på utsatt tid, serviceminded och flitig personal.

– Lennart (2022-11-08)

J

Fasadarbeten 16 kvm i Sköndal

Bra återkoppling genom hela processen. Genomförde det vi kommit överens om enligt tidsplanen. Tillmötesgående gällande frågor och justeringar. Nöjd.

– Johan (2022-10-18)

R

Mindre köksrenovering

Vass Ab bytte ut kyl, frys, samt kokplattor. Arbetet gjordes utan anmärkningar på tid enligt plan och överenskommet pris.

– Robert (2021-12-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...