Polarbygg Skåne AB

Välkommen till Polarbygg Skåne AB! Vi på Polarbygg Skåne AB har 15års erfarenhet inom yrket! Vi är specialiserade inom Tak, Takvård, Måleri och Murning! Vi på Polarbygg Skåne lämnar alltid 10 års garanti på utfört arbete. För oss på Polarbygg Skåne är det viktigt med nöjda kunder och vi kombinerar därför professionell service med väl utförda arbeten. En nöjd kund är en återkommande kund. Polarbygg Skåne jobbar bara mot fasta priser som lämnas före arbetets påbörjan så att kunden redan på förhand vet vad det kostar och inte behöver oroa sig för vad slutpriset ska bli. Ni når oss på 073-684 60 60 eller 073-679 60 65.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Polarbygg Skåne AB har utfört.

Referensjobb "Tak" utfört av Polarbygg Skåne AB

Tak

Referensjobb "Tak" utfört av Polarbygg Skåne AB

Tak

Referensjobb "Taktvättning och målning" utfört av Polarbygg Skåne AB

Taktvättning och målning

Referensjobb "Papptak (Före)" utfört av Polarbygg Skåne AB

Papptak (Före)

Referensjobb "Papptak (Efter)" utfört av Polarbygg Skåne AB

Papptak (Efter)

Referensjobb "Tak efter" utfört av Polarbygg Skåne AB

Tak efter

Referensjobb "Målning" utfört av Polarbygg Skåne AB

Målning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Polarbygg Skåne AB .

J

Renovering av tak

Jag hittade Polarbygg på facebook och kontaktade Kristoffer då vårt hus, som är en hörntomt på landet, fått utstå x antal stormar. Taket har tagit stryk på sina ställen och jag har själv vid några tillfällen satt tillbaka pannor som blåst av. Förmodligen ett dåligt jobb från start. Hur som haver så var papp och läkten också skadat på sina ställen och även plåten på vår skorsten (det upptäcktes av Polarbygg på plats). Kristoffer renoverade och fixade till taket ordentligt. Dom monterade pannor med spik i läkten enligt konstens alla regler då detta saknades på pannorna innan. När skadan på skrotstenen uppdagades så dokumenterade Kristoffer med bild där vi gick igenom riskerna med att låta det vara. Han var ärlig och sa att det var en ganska enkel åtgärd och erbjöd sig att byta ramen som släppt när han ändå var på tak så att säga. Jag behövde således inte betala något extra för det. Jag som har en villa är van vid att det brukar bli dyrare än vad man först tror men i detta fallet blev det indirekt billigare då Polarbygg faktiskt gjorde mer än vad dom behövde utan att det kostade mig något. Kristoffers kommentar när jag tackade honom var att det går honoms ära förnär om dom inte kvalitetssäkrar något så litet men som kan innebära konsekvenser när dom ändå är där. Oerhört trevliga, proffsiga och prisvärda! Jag jämförde tre offerter och Polarbygg var mest prisvärd och av sotaren att döma som precis besiktigat skorstenen så har dom gjort ett kvalitativt jobb. Både tak och skorsten är nu i toppskick! Dom jobbade transparent och var alltid tillgängliga och bemötande. Bara gott att att säga så 5 fjärilar av 5 möjliga!

– Jonas (2021-03-08)

J

Fasadmålning

Dom gjorde vad dom lovade och höll vad dom sa. Ringer gärna Kristoffer om jag behöver hjälp i framtiden!

– Janne (2021-03-08)

T

Lägga om papptak

Vi anlitade Polarbygg i Skåne för att lägga om vårat papptak. De var mycket tillmötesgående och kunniga. De gav en korrekt prisbild från början som de höll. Arbetet utfördes väl och smidigt. Jag är mycket nöjd.

– Tobbe (2021-03-08)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...