HSTR Hus av Trä AB

Välkommen till HSTR Hus av Trä AB husavträ.se ägs och drivs av HSTR Hus av Trä AB. Bakom bolaget står Sterner Stenhus och NR Bygg. Två bolag som under 20 år drivit projekt, utvecklat såväl bolag som människor och nu gått samman för att leverera trähus av främsta kvalitet och med högsta service. Vårt recept för ett lyckat resultat är enkelt: Nöjd kund = Lyckat resultat.

”Att förverkliga din idé. Att hjälpa dig med dina planer och se till att du når ditt mål på ett enkelt och bekvämt sätt. Det tycker vi är värt att jobba hårt för”.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som HSTR Hus av Trä AB har utfört.

Referensjobb "Magasinet" utfört av HSTR Hus av Trä AB

Magasinet

En stilren och modern byggnad som smälter väl in i såväl urbana som lantliga miljöer. Fasader och tak av stående träpanel ger byggnaden ett tidlöst uttryck, medan omsorgsfull detaljering bestående av bland annat utskjutande hängrännor samt skjutluckor av trä skapar en helhet och enkelhet som för tankarna till skandinavisk lantbruksarkitektur. Se våra husmodeller som inspiration och mer utav en riktning. Grundmodellerna är redo för direkt tillverkning, men vi justerar dem gärna! Vi skapar hus med stor valfrihet där du sätter din personliga prägel på ditt hus. Anpassa planlösningen, utformningen, material- och färgval helt efter dina önskemål och behov. Prata med oss så hjälper vi dig att få ner dina tankar och idéer för att komma ett steg närmre ditt drömhus.

Referensjobb "Templet" utfört av HSTR Hus av Trä AB

Templet

En reslig byggnad med klassicistiska drag, inspirerad av antiken. Fasadmotivet skapas genom en tydlig rytmik med vertikala träpilastrar och generösa fönster och fönsterdörrar. Entré och uteplats förläggs under taksprång på gavlar, med hörnmarkeringar i form av skira spaljéer av trä. Se våra husmodeller som inspiration och mer utav en riktning. Grundmodellerna är redo för direkt tillverkning, men vi justerar dem gärna! Vi skapar hus med stor valfrihet där du sätter din personliga prägel på ditt hus. Anpassa planlösningen, utformningen, material- och färgval helt efter dina önskemål och behov. Prata med oss så hjälper vi dig att få ner dina tankar och idéer för att komma ett steg närmre ditt drömhus.

Referensjobb "Triangeln" utfört av HSTR Hus av Trä AB

Triangeln

Modernistisk träarkitektur för tomtens svåranvända hörn. Generösa glaspartier i kombination med såväl spaljéer som pergolor ger ett spännande ljusspel. Fönster ovan arbetsyta i kök gör att matlagning kan ske med utsikt i naturligt dagsljus. Ovanför hall, bad och kök återfinns ett sovloft, vilket nås via en trappa integrerad i köksinredningen. Se våra husmodeller som inspiration och mer utav en riktning. Grundmodellerna är redo för direkt tillverkning, men vi justerar dem gärna! Vi skapar hus med stor valfrihet där du sätter din personliga prägel på ditt hus. Anpassa planlösningen, utformningen, material- och färgval helt efter dina önskemål och behov. Prata med oss så hjälper vi dig att få ner dina tankar och idéer för att komma ett steg närmre ditt drömhus.

Referensjobb "Kvadraten" utfört av HSTR Hus av Trä AB

Kvadraten

Geometriskt distinkt i både plan och fasad, konceptet består av två kvadratiska volymer roterade kring varandra – hus och uteplatser. Fasad av kvadratiska träspån och pergolor av trä. Generösa fönster och uteplatser i fyra väderstreck gör att det alltid finns en naturlig plats att slå sig ner. Se våra husmodeller som inspiration och mer utav en riktning. Grundmodellerna är redo för direkt tillverkning, men vi justerar dem gärna! Vi skapar hus med stor valfrihet där du sätter din personliga prägel på ditt hus. Anpassa planlösningen, utformningen, material- och färgval helt efter dina önskemål och behov. Prata med oss så hjälper vi dig att få ner dina tankar och idéer för att komma ett steg närmre ditt drömhus.

Referensjobb "Fabriken" utfört av HSTR Hus av Trä AB

Fabriken

Arkitektur inspirerad av 1920-talets glada dagar i New York. Fasaduttrycket skapas av vertikala träpilastrar med fyllningar av karosseripanel, generösa fönster i två väderstreck. Fönstersättning med fönsterdörrar längs byggnadens huvudfasad och högt sittande fönster på motsatt sida. Fortlöpande pergola längs huvudfasaden skyddar från solinstrålning. Se våra husmodeller som inspiration och mer utav en riktning. Grundmodellerna är redo för direkt tillverkning, men vi justerar dem gärna! Vi skapar hus med stor valfrihet där du sätter din personliga prägel på ditt hus. Anpassa planlösningen, utformningen, material- och färgval helt efter dina önskemål och behov. Prata med oss så hjälper vi dig att få ner dina tankar och idéer för att komma ett steg närmre ditt drömhus.

Referensjobb "Poolhuset" utfört av HSTR Hus av Trä AB

Poolhuset

Funktionalistisk arkitektur med taksprång som tar avstamp i 1950-talets strandbyggnader. Lekfull fasad uppbyggd av vertikala träribbor med stora, vågformade träspån. Byggnaden består av tre delar interiört: Relax, bastu, och däremellan dusch/wc. Se våra husmodeller som inspiration och mer utav en riktning. Grundmodellerna är redo för direkt tillverkning, men vi justerar dem gärna! Vi skapar hus med stor valfrihet där du sätter din personliga prägel på ditt hus. Anpassa planlösningen, utformningen, material- och färgval helt efter dina önskemål och behov. Prata med oss så hjälper vi dig att få ner dina tankar och idéer för att komma ett steg närmre ditt drömhus.

Referensjobb "Referensbild från vår fabrik i Älvsjö" utfört av HSTR Hus av Trä AB

Referensbild från vår fabrik i Älvsjö

Referensjobb "Referensbild från vår fabrik i Älvsjö" utfört av HSTR Hus av Trä AB

Referensbild från vår fabrik i Älvsjö

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...