ASC Byggkonsult AB

Går du i byggtankar? ASC Byggkonsult AB tillhandahåller byggtjänster i Stockholm med omnejd. Trots att vi är ett relativt nybildat byggföretag har vi samlat snickare, målare, elektriker, rörmokare och markarbetare med utbildning och lång erfarenhet. Därför kan vi på ASC Byggkonsult AB bistå dig med den hjälp du behöver, oavsett vilket typ av byggprojekt det gäller! Följ vårt renoveringsprojekt av Rindö Vattentorn: https://www.facebook.com/Rind%C3%B6-vattentorn-104164958673746

Vi är företaget som sedan dag ett har samlat hantverkare och projektledare med stor kompetens och lång erfarenhet. 
Går du i byggtankar så är vi det självklara valet när du letar efter ett byggföretag i Stockholm.

Vi är också företaget som jobbar med både privatpersoner, företag och föreningar. Vi kan därför hjälpa dig med både större och mindre projekt. 


Snickare i Stockholm

"Söker du efter en eller flera snickare till ditt projekt? Våra snickare har lång erfarenhet, stor expertis och kan hjälpa dig med projekt som golvläggning, takläggning, bygga altan och diverse renoveringsprojekt!

Läs mer: https://ascbyggkonsult.se/snickare-i-stockholm/

 Köksrenovering i Stockholm

"När det änligen är dags att renovera köket finns det många saker att ta hänsyn till. Är det svårt att veta vart du ska börja kan vi hjälpa dig. Våra erfarna hantverkare har jobbat med kök i många år, och de delar självklart med sig av deras kunskap."

Läs mer: https://ascbyggkonsult.se/koksrenovering-i-stockholm/Badrumsrenovering i Stockholm

"Våra hantverkare kommer att renovera ditt badrum med kärlek och passion och se till att varje aspekt av renoveringen blir perfekt för dig.
Vi tar hand om allt från att välja ut rätt material till att installera det på rätt sätt. Vi ser också till att ditt badrum är säkert och uppfyller kraven innan vi är klara!"

Läs mer: https://ascbyggkonsult.se/badrumsrenovering-i-stockholm/Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ASC Byggkonsult AB.

E

Utbyggnad

Vi fick hjälp med en utbyggnad av bostadshus som tidigare varit en carport. Bygget är inte helt klart och det är fortfarande en del saker som fattas innan vi kan göra en slutbesiktning och skicka in till kommunen och avsluta vårt bygglovsärendet. Så långt det är gjort nu är vi mycket nöjda med resultatet och bemötandet från ASC och deras underentreprenörer som utfört diverse arbeten. Däremot har det varit lite si och så med tider när saker ska utföras, det har dragit ut på tiden osv så jag kan inte ge ett högre betyg än 4 av den anledningen. Men jag förstår att det kan ha att göra med materialbrist osv såklart. Lämnar gärna en större recension sen när vi avslutat vårt samarbete och hela bygget är färdigt 😊

– Ellinor Patelli (2022-05-09)

J

Altan

Jag fick hjälp att bygga en altan. ASC Byggkonsult var tydliga, trevliga, inte billigast men heller inte dyrast. Bra offert och utfört arbete. Mycket nöjd! Nästa vecka får dom bygga ytterligare en altan åt mig.

– Jeremy Brooks (2022-03-17)

Hantverkarens svar

Hej Jeremy! Tack så mycket för din recension.

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...