Luft Och Skorstenstjänster i Väst AB

Välkommen till Luft och Skorstenstjänst i Väst AB, Vi på Luft o Skorstenstjänst kan hjälpa er med allt inom skorsten ventilationsarbeten. Alla skorstenar behöver förr eller senare lagas. Det är en väldigt viktig åtgärd att göra av många anledningar, inte minst din säkerhet. Skorstenen är en viktig del av huset som kontinuerligt behöver underhållas. Vi på Luft o Skorstenstjänst har lång erfarenhet av skorstenar, ventilation och kakelugnar. Vi arbetar med, lagning, nybyggnation och renoveringssystem av skorstenar. Vi är professionella, arbetar effektivt och är personliga i vårt bemötande. Vi vet att arbete med skorsten är ett viktigt uppdrag som det ställs stora krav på. Därför tar vi vårt arbete på högsta allvar. Vi erbjuder våra tjänster till alla typer av fastighetsägare. Vår viktigaste kundgrupp är privata villaägare, bostadsrättsföreningar, allmännyttan och kommersiella fastighetsägare och villaägare.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Luft Och Skorstenstjänster i Väst AB.

A

2st kaminer i villa

Bästa hantverkaren jag haft med att göra. Mycket god kommunikationsförmåga, lösningsdriven och även mycket skicklig. Jobbet blev perfekt och alla problem som dök upp under vägen löstes utan problem. Mycket tacksam!

– Andr (2022-06-08)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...