Marcus Lyttkens Bygg

Välkommen till Marcus Lyttkens Bygg. Ett litet företag med känsla för kvalité! Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Vi utgår från Hörby, Skånes hjärta!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Marcus Lyttkens Bygg har utfört.

Referensjobb "" utfört av Marcus Lyttkens Bygg

Referensjobb "Kök" utfört av Marcus Lyttkens Bygg

Kök

Referensjobb "Tvättstuga" utfört av Marcus Lyttkens Bygg

Tvättstuga

Referensjobb "" utfört av Marcus Lyttkens Bygg

Referensjobb "" utfört av Marcus Lyttkens Bygg

Referensjobb "" utfört av Marcus Lyttkens Bygg

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Marcus Lyttkens Bygg.

T

Uterum, staket och pergola samt tillbyggnad.

Vi har anlitat Marcus för att bygga ett uterum och diverse mindre renoveringsarbeten i vår bostad. Även till bygge av staket o pergola. Marcus kommer att ansvara för en tillbyggnad på vår fastighet. Vi är mycket nöjda med arbetet o kontakterna med Marcus under arbetets gång. Tidsplan o kostnadsbudget har fungerat enligt överenskommelse. Det är väldigt lätt att kommunicera och han har alltid visat en positiv inställning o vilja att tillmötesgå kundens önskemål. Således blir betyget 5 för Marcus företag.

– Tomas (2021-12-02)

L

Småjobb samt skjutdörrar och fönster till altan

Marcus är punktlig, noggrann och effektiv. Håller tidsplaner och offert. Hos mig har han förutom en del småjobb monterat skjutdörrar och fönster till altan och klätt med panel både inne och ute. Skjutdörrarna löper mjukt och lätt och intrycket är ett gediget och väl utfört jobb. Dessutom är han vänlig och tydlig!

– Lise-Lott (2021-11-30)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...