Lindholmen bygg & Montage AB

Välkommen till Lindholmen Bygg & Montage AB Vi utför alla typer av byggprojekt stora som små, så som utbyggnationer, takbyten, renoveringar mm. Vi har även bra sammarbets partner inom el. För oss är det viktigt att ha en bra dialog för att du som kund ska känna dig så nöjd som möjligt. Ni når oss via mail: lindholmenbyggmontage@hotmail.com telfon: 0723161546 - 0763417965

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Lindholmen bygg & Montage AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lindholmen bygg & Montage AB.

K

Renovering och byte av tak.

Vi anlitade Lindholmens Bygg & Montage AB efter goda rekommendationer, för att laga vissa delar och byta tak och tegel. Arbetet utfördes på ett professionellt sätt och med kvalitet. Snabbt och enligt avtalad tid. Kostnaden överensstämde väl med den offererade priset för det totala arbetet. Vi kan varmt rekommendera företaget.

– K-G (2021-12-09)

V

Renovering av hall samt takbyte

Jag anlitade Lindholmen Bygg & Montage för renovering av vår hall samt takbyte. I hallen la de klinkers på golvet, satte upp innerpanel på väggarna och monterade 5 nya innerdörrar. De har också lagt ett nytt tak på huset. Vi är väldigt nöjda med deras arbete, de är noggranna, håller avtalade priser och tider. Kommer absolut anlita bolaget vid nästa projekt.

– Viktoria (2021-12-07)

S

Omfattande utbyggnad samt altan

En omfattande utbyggnad, från varmfront till takpapp, stora glaspartier. Stom resning till listning. Körde löpande så kalkylen höll så dom fick göra en altan också. Självständiga och planerade sina inköp så vi slapp stiltje. Helhetsintrycket väldigt bra, gott humör och alltid nära till skratt, 5 av 5 utan tvivel. Har även anlitat till en mindre entréutbyggnad, klinkerssättning och stomresning, bra utfört och höll rent och snyggt.

– Stefan (2021-12-07)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...