Installationscenter Nordic AB

Sedan 2006 har vi varit företagens partner för koordinering och projektledning av installationer av fordons-IT; såsom körjournaler, spårningsutrustning och alkolås. Nu tar vi det naturliga steget i att utöka vi vår projekt- och installationsportfölj med el och datanätverk. Installationscenter erbjuder nu tjänster inom nyproduktion, service och ombyggnad av el och datanätverk till våra nya och gamla kunder i Stockholm och Mälardalen, i alla typer av fastigheter och anläggningar. Oavsett om ni behöver en akut service eller vill ha en långsiktig lösning för att t.ex. energioptimera er fastighet eller installera laddstolpar hjälper vi er gärna. Vi förstärker vårt team med Rickard Lindqvist, som är certifierad starkströmselektriker. Rickard har arbetat som elektriker i 17 år och har lång och bred erfarenhet av projektledning och installation av el och datanätverk.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Installationscenter Nordic AB .

M

Felsökning/utbyte av elektroniskt 1-kanalsveckour

Rickard på Installationscenter hjälpte oss att lösa problemet med ett krånglande ur för fasadbelysningen, på ett nytt och innovativt sätt. Mycket bra, snabbt och smidigt. Stort tack!

– Marie (2022-10-24)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...