Matti Byggare

Matti Byggare - Vi bygger nytt och renoverar. Matti Byggare utför både nybyggnationer och renoveringar. Företaget har bred erfarenhet sedan 2013. Vår firma utför: -snickeriarbete -målning, tapetsering, spackling - kakel och klinker - golvläggning - all tak arbete - köksrenoveringar - badrumsrenoveringar - murare och puts - växthus, garage, altan - fasad Och mycket mer Vår firma samarbetar med många företag såsom: - elektriker - rörmokare - BKR certifikat (tätning)

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Matti Byggare har utfört.

Referensjobb "" utfört av Matti Byggare

Referensjobb "" utfört av Matti Byggare

Referensjobb "Certifikat Byggbranschen" utfört av Matti Byggare

Certifikat Byggbranschen

Referensjobb "Certifikat - Byggbranschen" utfört av Matti Byggare

Certifikat - Byggbranschen

Referensjobb "" utfört av Matti Byggare

Referensjobb "Garage" utfört av Matti Byggare

Garage

Referensjobb "Trappa" utfört av Matti Byggare

Trappa

Referensjobb "Klinkers i badrum" utfört av Matti Byggare

Klinkers i badrum

Referensjobb "Nyproduktion" utfört av Matti Byggare

Nyproduktion

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Matti Byggare.

V

Nyproduktion

Matti har byggt hela mitt hus från grunden. Min pappa som är van snickare hade inte heller något att anmärka på. Jag har även anlitat dem till flera andra mindre projekt, det är även mina grannar gjort. Allt flyter på enligt plan. Jag har varit supernöjd med dem. Svenskan är kanske inte är helt 100% men det har inte varit några. Det har alltid varit väldigt bra ordning under hela byggprojektets gång. Allt plockas löpande undan och det är inte mer saker framme än nödvändigt.

– Victor (2022-01-07)

S

Renovering

Min första kontakt med Matti var när han var anställd och ingick i ett arbetslag som byggde mitt och grannarnas hus. Efter det startade han och en annan eget polskt bolag och då anlitade jag dem att uppföra mitt garage. Ca 2 år efter det anlitade jag Matti att uppföra en inner-vägg i huset för att dela av ett rum. Bortsett från det privata har jag även anlitat honom hyfsat nyligen på mitt jobb där gjorde han två takomläggningar med goda resultat och betyg från slutkund. Det jag säga om Matti är att han har stor kunskap om nybyggen och renoveringar. Han är väldigt allsidig. Som person/arbetare är det en riktigt bra kille vad gäller att göra kunden nöjd. Sen jobbar han hårt. Snabbt och effektivt samt är väldigt flexibel. Jag ger honom faktiskt en 5:a av det jag har haft att göra med honom.

– Sandro (2020-10-11)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...