Lanna Fönster AB

OM OSS Lanna Fönster är ett montageföretag i Örebro med omnejd som utför försäljning och montage inom fönster - och dörrinstallationer, uterum med mera. Vi har flera års erfarenheter inom både glas och montage, vilket ger företaget en bred specialistkompetens inom vårt område. Vi har idag samarbete med flertalet olika fönsterleverantörer på marknaden vilket gör att vi kan erbjuda dig som kund ett stort urval av både fönster och dörrar. Vi anpassar vårt arbete utefter dig som kund och vårt mål är att försöka skapa din idé från grund till verklighet. Som företag har vi största fokus på nöjda kunder, hög kvalitét och trygga garantier på utförda arbeten. Du är varmt välkommen att kontakta oss på Lanna Fönster för att få hjälp med ditt kommande projekt.

FÖNSTER

Upplever du att husets värme smiter ut genom otäta fönster? Då kan det vara dags att byta till nya fönster. Det sparar både energi och är miljövänligt. Med ett stort sortiment hjälper vid dig att välja ut och byta till nya fönster utefter dina önskemål.

DÖRRAR

En ytterdörr ger huset karaktär och att byta dörr är ett enkelt sätt att ge huset ett nyare utseende. Kanske din ytterdörr behöver ersättas med en modernare dörr med bättre kvaliteér. Vi hjälper dig att hitta rätt dörr som passar för just ditt hus.

BESTÄLLNING AV UTERUM

Ett sätt att förlänga sommaren är att bygga ett uterum. Du kan välja mellan sommar, höst och vinter, beroende när på året du vill kunna vistas i ditt uterum. Vi utför montering av bland annat inglasade uterum, växthus och balkonger. Du som kund kan även beställa måttanpassade skjutpartier utan extra kostnad. Självklart om så önskas, hjälper vi också till med montaget av ditt uterum/skjutpartier.

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...