MLK Entreprenad AB

MLK Entreprenad AB Här finner ni ett relativt ungt byggföretag som är beläget i Haninge, 2 mil söder om Stockholm. Men låt inte åldern på företaget vilseleda dig. Företaget är som sagt nystartat men vi som äger och driver det har många år i byggbranschen på våra cv:n , dels i roller som egna företagare men också som anställda åt både större och mindre företag runtom i landet och då främst som projekt eller arbetsledare, lagbas etc. Vår samlade arbetslivserfarenhet har gjort oss skickliga inom de flesta områden inom bygg och jag vågar påstå att inget projekt är för stort, litet eller svårt att utföra. Då vi har ett stort kontaktnät runt om i landet med andra hantverksgrupper, materialgrossister och återförsäljare så begränsas inte vårat arbetsområde till enbart Stockholm heller. Vi har också goda samarbeten med hustillverkare lokalt i Stockholmsområdet där ni kan få hjälp med både bygglovsförfarande samt uppförande av A och K-ritningar för att slutligen beställa ert drömhus eller ett attefall. Så vi utför alltså ALLT inom bygg och det vi inte kan utföra hjälper vi er ändå med via våra skickliga samarbetspartners runt om i landet. Vi kan med lätthet påstå att vi har kunskapen och intresset för i det stora hela kunna åta oss vilket byggarbete som helst vare sig det gäller grund och markarbeten eller ett köksmontage, husresning, badrumsrenovering, lösvirkeskonstruktioner, altanbyggen, tilläggsisolera, div rotjob mm. Vi kan också vara behjälpliga med att rita upp godkända bygglovsritningar samt även bistå vid eventuella kontakter med kommuner i bygglovsprocessen osv. Referenser kan bifogas vid intresse, då från både samarbetspartners, gamla kunder och från leverantörer mm.

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MLK Entreprenad AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av MLK Entreprenad AB

Badrumsrenovering

Badrummet har totalrenoverats, och jag är helnöjd!!

Referensjobb "Altan" utfört av MLK Entreprenad AB

Altan

Omdöme från en nöjd kund: Altan som blev super bra! Gick snabbt, från offert till färdig altan. Riktigt professionellt och duktiga snickare med många års erfarenhet. Företaget får 5 stjärnor av mig på grund av deras kompetens, snabbhet, kvalitet och deras grymt bra pris! 2022-09-26 • JENS •

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MLK Entreprenad AB.

J

Altan

Altan som blev super bra! Gick snabbt, från offert till färdig altan. Riktigt professionellt och duktiga snickare med många års erfarenhet. Företaget får 5 stjärnor av mig på grund av deras kompetens, snabbhet, kvalitet och deras grymt bra pris!

– Jens (2022-09-26)

A

Totalrenovering

Vi fick hjälp med en helrenovering av våran villa, bygg och ventilation. Dom gjorde ett suveränt jobb hos mig och min man, vi vart otroligt nöjda med hela huset! Mikael var otroligt duktig på det han gjorde och otroligt lätt att ha och göra med. Sa alltid vad han tyckte och tänkte. För det otroligt bra priset vi fick och den bästa kvalitén så är MLK värda 5 stjärnor!!

– Anna (2022-09-23)

P

Renovera badrum

Han har hjälp mig med ett badrum. Har varit otroligt hjälpsam och tillmötesgående, har rivit ner till grunden sedan byggt upp med alla lager till tätskikt förberett för golvvärme dragit tomrör till elektrikern, det är han som fått projektet att fungera.

– Peter (2022-02-11)

I

Badrumsrenovering

Badrummet har totalrenoverats, och jag är helnöjd!! Företaget tycker jag är otroligt bra, lättsamt att prata med snickarna, snabb respons och även grymt duktiga på att hitta fram material osv efter efterfrågan. Jag fick offerten efter 3 dagar, otroligt smidigt. Jag ger MLK entreprenad en stark 5a pga deras erfarenhet och kunskap.

– Isac (2022-01-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...