Prix

Välkommen till Prix Bygg Vi bygger det hus du vill bo i! Ni står för idéerna, vi hjälper er precisera dom och tillsammans skräddarsyr vi ett hus för era behov. Från stommonterat till nyckelfärdigt, från egen ritning till avancerad arkitekthjälp, från sten till stål.

Vi jobbar med: - Nybyggnationer - Ombyggnader och renoveringar - Takarbeten - Markarbeten - Badrum och plattsättning - VVS- och el Kontakta oss Vill Du ha mer information var vänlig och ta kontakt med oss, antingen via info@prix.se eller genom nedanstående formulär. Vi ser fram emot och svarar på ditt meddelande så fort vi kan. Det går även bra att kontakta oss via telefon 070 144 35 68.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Prix har utfört.

Referensjobb "Tillbyggnad" utfört av Prix

Tillbyggnad

Referensjobb "Arkitektritad villa i Lännersta" utfört av Prix

Arkitektritad villa i Lännersta

Referensjobb "Trädäck/altan" utfört av Prix

Trädäck/altan

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Prix.

T

Schaktning och grund för tillbyggnad

Prix AB gjorde källargrund, dränering, satte in dräneringspump och gjorde om uppfarten m.m. Vi är väldigt nöjda med resultatet och arbetet fungerade fint med bra kommunikation kring tider, kostnader etc. Prix ansträngde sig för att hitta prisvärda lösningar. Om vi skulle göra ett liknande arbete skulle vi absolut anlita Prix igen.

– Thomas & Therese (2021-08-08)

S

Gjuta plata med delvis källare

Hej Goran fick jobbet att bygga vårt drömhus från platta till förberett för fin arbeten. Han utförde sin del av arbetet utmärkt och jag kan varmt rekommendera honom, han är prisvärd och lätt att jobba med.

– SanelNacka Vikdalen (2019-10-17)

A

Borttagning berg

Goran hjälpte oss ta bort ca 10 kubikmeter berg intill vår fasad inför en utbyggnad. Berget är bort och vi är nöjda.

– A (2019-10-16)

M

Transport av schaktmassor

Fick hjälp att transportera schaktmassor mellan arbetsplatser. Det fungerade bra!

– M Westling Bygg (2019-10-16)

J

Isolera & dränera husgrund i Botkyrka

Prix AB genomförde under våren 2019 ett omfattande dräneringsarbete i anslutning till min villa i Uttran/Broängen. Arbetet utfördes till full belåtenhet, inom de överenskomna tids- och kostnadsramarna. Arbetet leddes av Prix VD, Goran Blazevic. Jag upplevde Goran som en mycket professionell yrkesman som tog sig an uppgiften med engagemang, kreativitet och yrkesstolthet. Dessutom så var Goran utomordentligt lätt och trevlig att ha att göra med, något som i allra högsta grad även gällde ”gubbarna” i arbetslaget. Jag lämnar därför Prix AB mina varmaste rekommendationer.

– John (2019-05-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...