Järnbrott Badrum AB

Hejsan nu har vi äntligen startat Järnbrott badrum och bygg. Går du i renoveringstankar, tveka inte att höra av er till oss. Vi har våtrumscertifikat samt validerad personal, och gör allt för att du ska bli nöjd. Kontakta oss nu för att prata om just ditt projekt antingen här på våra sociala medier, eller ring Sara på nummer 0739-857290 ☎️

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Järnbrott Badrum AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Järnbrott Badrum AB

Referensjobb "" utfört av Järnbrott Badrum AB

Referensjobb "" utfört av Järnbrott Badrum AB

Referensjobb "" utfört av Järnbrott Badrum AB

Referensjobb "" utfört av Järnbrott Badrum AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Järnbrott Badrum AB.

A

Renovering av 100 år gammalt hus.

Vi fick hjälp av Järnbrott Ab med renovering av 100 år gammalt hus. De hjälpte oss med allt: 1- helrenovering av torpargrunden 2- tar bort gamla fasaden som var täckt med eternit. Regla och isolera fasaden samt sätta ny fasad. 3-byta alla fönster 4- riva gamla taket. Förstärka takstolar. Lägga helt nytt tak med tegelpannor. 5- reparera skorstenen 6- reparera vägg skador. På vissa ställen har regnet ätit sig genom timmern. 7- tar bort gamla golvet mellan Första o andra våningen. Reparera o förstärka reglerna. Lägga på golvskivor. Isolera med lösull I cell . Täcka under sidan med gipsskivor. 8- isolering av golvet i första våning och lägg på golvskivor. Och massa annat. Vi är mycket nöjda med allt och vi ska anlita dem för tillbyggnad på 160 m2.

– Alamiri (2022-04-21)

F

Badrumsrenovering

Vi letade länge efter någon som kunde leva upp till de förväntningar vi hade på hur badrummet skulle se ut. Utan kunskap kring material eller hur renoveringen ens skulle gå till var det skönt att de hjälpte oss med allt från planering, inköp till utförande. Vi fick ett bra och konkurrenskraftigt pris men det viktiga är att de gjorde det lilla extra för att vi skulle bli nöjda. Även om det var något som inte ingick i planeringen. Slutresultatet blev hur bra som helst och de höll deadline. Vi har fått vårt drömbadrum och när man kliver in känns det som att vi bor på ett lyxigt hotell.

– Fred (2022-02-18)

M

Vindskydd uteplats samt plattläggning

Jag hade en idé om ett platsbyggt vindskydd till min trädgård och Järnbrott bad AB förstod precis vad jag menade och kom med några förbättringsförslag. Sedan skötte de allt från inköp av material till färdigt bygge. De anlade även stenplattor på uteplatsen. Jag är jättenöjd med både jobbet som utfördes och kommunikationen.

– Mia (2021-06-17)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...