K2 Sales i Mitt AB

Vi på K2 BYGG AB har över 15 års erfarenhet och utför allt inom byggnation. Precis som företagsnamnet säger så säljer vi in uppdrag till kunder och där vi tillsammans går igenom arbetet. På plats går vi igenom kundens önskemål/behov eller låt oss inspirera! För oss på K2 så värdesätter vi nöjda kunder, bra referenser är bästa marknadsföringen. Ni som kund ska känna er trygga med de hantverkare ni anlitar och just detta är vårt adelsmärke, ansvar och engagemang, oavsett storlek på uppdrag. Vi är bara ett samtal bort. K2 Sales i Mitt AB har god kreditvärdighet enligt dnb(Bisnode) och UC.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som K2 Sales i Mitt AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av K2 Sales i Mitt AB

Referensjobb "" utfört av K2 Sales i Mitt AB

Referensjobb "" utfört av K2 Sales i Mitt AB

Referensjobb "" utfört av K2 Sales i Mitt AB

Referensjobb "" utfört av K2 Sales i Mitt AB

Referensjobb "" utfört av K2 Sales i Mitt AB

Referensjobb "" utfört av K2 Sales i Mitt AB

Referensjobb "" utfört av K2 Sales i Mitt AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för K2 Sales i Mitt AB.

L

Renoveringar,

Vi anlitade Magnus till renoveringarna av altanen, trappan, hallen, sovrum och golv. Vi är supernöjda med Magnus arbete och vi ger honom utan tvekan högsta betyg. Magnus är lyhörd och har bemött oss både trevligt och professionellt. Tiderna har hållits på pricken och priserna inom ramen. Vi planerar flera projekt med honom i en nära framtid.

– Lucia och Erik (2022-05-31)

F

Tak arbeten med mera,

Vi nyttjade K2 Sales i Mitt AB sommaren 2021 för byte av tak på våran sommarstuga samt på gäststugan där man även gjorde om takkonstruktionen från sadeltak till pulpettak. Resultatet är helt på topp, man började med projektet på utlovad dag och tidsplanen höll man med och till och med 1 dag snabbare än lovat. Offerten höll man, men vi kompletterade med en del under projektets gång så lite dyrare blev det, men det var ju vårat val. Under projektets gång så återkopplades det med telefonkontakt samt att man skickade bilder till oss så det är ju verkligen toppen! Totalbetyg = 5 Eftersom vi var toppen nöjd så fick han i december 2021 projektet att renovera våran trapp i huset och där var all topp med! Totalbetyg = 5 Så jag kan varmt rekommendera K2 Sales i Mitt AB.

– Fredrik (2022-04-01)

H

Olika bygg projekt, tak, måleri arbeten med mera,

K2 Sales får 5 stjärnor av mig som helhetsintryck. Jag har anlitat dem ett flertal gånger sedan de startade för något år sedan. Magnus är lyhörd mot mig som kund och lyssnar på mina önskemål och lämnar synpunkter där det behövs. Resultaten av uppdragen har alltid varit till belåtenhet både vad gäller utförande, tider samt kostnader. Alla eventuella avvikelser från det som avtalats från början har meddelats och sedan godkänts av mig som beställare innan man gått vidare. Han har gjort måleriarbeten, fasad- och takrenovering, ombyggnationer, hållit i större projekt, som tex i skadeärenden och arbeten med andra entreprenörer, dörrbyten, trapprenoveringar mm.

– Henrik (2022-03-25)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...