GST Tak AB

Om oss GST Plåtslageri är ett företag startat 2019 med verksamhetsområde byggnadsplåtslageri. Med utbildning och flerårig yrkesutövning på ett av de större plåtslagerierna i Stockholmsområdet finns en stark grund till att ta sig an alla relevanta uppdrag inom tunnplåtslageri så som skorstensbeslag, falsade plåttak, fönsterbleck, lister, vattenavrinning osv. samt därtill diverse service- och takjobb så som snöskottning och tegelhantering. Vi lämnar alltid garanti på utförda jobb! Fullt försäkrade via IF. Tveka inte att höra av dig vid funderingar! Vi kommer gärna ut och räknar på en kostnadsfri offert. Med vänlig hälsning
 GST TAK AB

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GST Tak AB har utfört.

Referensjobb "Skivtäckt Plåttak. Mycket fint." utfört av GST Tak AB

Skivtäckt Plåttak. Mycket fint.

Referensjobb "Kopparplåt plåtjobb . Snyggt." utfört av GST Tak AB

Kopparplåt plåtjobb . Snyggt.

Referensjobb "Plåttak." utfört av GST Tak AB

Plåttak.

Referensjobb "Entretak." utfört av GST Tak AB

Entretak.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GST Tak AB.

Z

Ombyggnad villa.

Gst plåtslageri gjorde ett mycket fint plåttak. Supernöjda .

– Z (2021-12-20)

A

Huv till skorsten sitter lös

GST kan jag rekommendera varmt, Gombodorj är noggrann och pålitlig. Han hjälpte mig med att byta plåt runt skorstenen och montera hängrännor. Jag är väldigt nöjd och behöver jag hjälp igen kommer jag absolut att anlita honom igen.

– Anneli (2021-10-29)

A

plåttak

Han var snabbt med att ringa och besöka mig. Lämnade en utförligt offert och fick senare justera priset vilket gjorde att han fick jobbet. Han utförde arbetet till min fulla förväntning. Han är pålitligt och snabb. Han ska komma tillbaka för att göra lite mera arbete hemma hos mig. Jag rekommenderar honom.

– Alfred (2021-03-24)

P

Plåtslageri

Gst Plåtslageri gjorde ett kanonjobb med vårat tak som blev ett snyggt plåttak.

– Pl (2021-01-20)

M

Rökpipa genom befintlig skorstenshuv

Trevlig, snabb och bra resultat. Klart inom en vecka. Prisvärt trots litet jobb. Jag hör mig igen till GST om ev. fler plåtjobb dyker upp. Rekommenderas!

– Marcus B (2020-12-14)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...