Til Plåt & Tak

TIL PLÅT & TAK - din specialist på plåtarbeten. Med skicklig och pålitlig personal kan vi ge en professionell och vänlig service och se till att jobben löper smidigt, i tid och inom budget. Vi åtar oss alla former av arbeten inom plåtslageri, såsom takarbeten och byggnadsplåtslageri, både åt privatpersoner och företag. Ett av jobb är att lägga bandtäckning av hela tak i den färg och det material som du önskar. Vi är verksamma över hela Skåne. Vi hjälper även till med reparationer och underhåll av tak. När inte hela taket behöver läggas om servar vi med reparationer och plåtarbeten.

TJÄNSTER Utbyte av hängrännor och stuprör. Inklädsel av kupor, skorstenar, fönster, dörrar, huvar, rörtätningar, murbeslag och övriga garneringsarbeten. Bandtäckningar. Montering av plåtpannor. Snickeriarbeten tillsammans med en snickare. Takläggning ADRESS Klostervägen 15 25730 Rydebäck E-POST tilplat@pm.me TELEFON 070 301 66 98

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Til Plåt & Tak har utfört.

Referensjobb "GREENCOAT PLX" utfört av Til Plåt & Tak

GREENCOAT PLX

Referensjobb "KOPPARTAK" utfört av Til Plåt & Tak

KOPPARTAK

Referensjobb "Plåtarbete" utfört av Til Plåt & Tak

Plåtarbete

Referensjobb "Bandtäckning" utfört av Til Plåt & Tak

Bandtäckning

Referensjobb "Plåttak" utfört av Til Plåt & Tak

Plåttak

Referensjobb "Takarbete" utfört av Til Plåt & Tak

Takarbete

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Til Plåt & Tak.

S

Toppen!

Vi hade en utmärkt upplevelse av deras jobb, både kvalitet och tidsåtgång. Kommunikationen var smidig när det behövdes, annars skötte de sig själv. Vi rekommenderar varmt detta företag!

– Simon (2022-10-17)

M

Mycket proffsig plåtslagare!

Mycket trevlig och duktig plåtslagare, som löser allt utan några bekymmer. Tack Til Plåt & Tak för mycket fint utfört arbete!

– Midhat (2022-07-15)

F

Hängrännor

De bytte hängrännor, jag är väldigt, väldigt nöjd och har bara beröm att ge dem. prisvänligt och ärligt.

– Faik Landskrona (2022-07-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...