Klickat & klart AB

Klickat & Klart - Det enkla valet Anlita proffs att lägga ert golv, måla ert rum eller bygga ert trädäck. Om oss Med över 15 års erfarenhet, från råmaterial till installation, har vi en unik kunskap om golv som få i branschen kan erbjuda. Därför installerar vi enbart komposit, härdat trä, laminat och trägolv, och gör det i världsklass! Vår yrkeserfarenhet som tidigare anställda hos en världsledande producent av golv, gav oss möjligheten att genom åren identifiera flera brister och fel i samband med reklamationer som skedde i installatörsleden, som inte behöver förekomma. Det handlar helt enkelt om ett kunskapsglapp. Det är ett glapp som vi med Klickat och Klart fyller igen.

📞 042 – 495 82 35 HYLLEBÄRSVÄGEN 10 263 64 Viken Klickat & Klart - Facebook! Klickat & Klart - Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Klickat & klart AB har utfört.

Referensjobb "Läggning av parkett" utfört av Klickat & klart AB

Läggning av parkett

Referensjobb "Golvläggning" utfört av Klickat & klart AB

Golvläggning

Golvläggning i Bjärred. Golvet som installerades var Kährs, Ek, 3-stav, mattlack, köpt på Golvpoolen. Är du vår nästa kund?

Referensjobb "Golvläggning" utfört av Klickat & klart AB

Golvläggning

Ett lyxgolv från Kährs med Holländsk mönster installerat av teamet på Klickat och klart!

Referensjobb "Trädäck" utfört av Klickat & klart AB

Trädäck

Är dags att snygga till trädgården? Nytt trädäck, staket eller pergola kanske? Kontakta oss, så hjälper vi er. Här ser ni ett utav våra projekt med halvmåne och dolda skruvar.

Referensjobb "Väggpaneler" utfört av Klickat & klart AB

Väggpaneler

Behöver ni hjälp med installation av de nya, dekorativa akustiska paneler? Tveka inte att kontakta oss.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Klickat & klart AB.

D

Golvbyte

Grymt bra service och arbete. Jag har ärligt talat inget att anmärka på. De höll va de lovade (vilket inte alltid är fallet med hantverkare) och resultatet blev riktigt bra.

– Damir (2022-06-01)

B

Ombyggnad av garage samt golvläggning

Damir är den bästa hantverkaren vi har träffat på, enkel att kommunicera med, planerar noga och ger olika förslag för att vi som kunder ska bli som nöjda som möjligt, väldigt lojal, jobbar hårt och med ett fantastiskt slutresultat... Damir är rak, ärlig, enkel som person, mycket kompetent och håller vad han lovar, han såg ytterligare några små saker och justeringar som behövde göras för att det skulle bli så bra som möjligt. Då han inte fick tag på oss just då så gjorde han det ändå men var tydlig med att just det behövde vi inte betala för då vi inte hade pratat om det innan. Så gör bara en hantverkare som vill överträffa förväntningarna - kan starkt och ärligt rekommenderas.

– Björn (2021-07-15)

C

Trädäck

Klickat och klart byggde vårt trädäck som vi är mycket nöjda med. De är professionella, kunniga, flexibla, ansvarstagande och oerhört hjälpsamma. Förutom en god kommunikation och ett välgjort arbete så höll de också den utlovade tidsramen för arbetet. Vi kan varmt rekommendera företaget.

– Camilla (2021-06-04)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...