Breids Bygg & Fastighetsvård AB

Hej och välkommen till Breids Bygg & Fastighets vård AB Vi utför renoveringar av hus, nybyggnationer av hus, utbyggnader av hus mm. Vi utför även lägenhets renoveringar, vindsvåningar, kök, badrum, all slags plattsättning. Företaget har även tätt samarbete med elfirmor samt rörfirmor. Breids Bygg & Fastighets vård AB samt samarbetspartners som el och rör har full behörighet på olika områden. Ulf som är delägare i bolaget har varit i byggbranschen sen 1985 Det finns lång erfarenhet på både bygg och fastighets vård. Vi följer de miljökrav som finns och produkterna som vi använder för städning är miljömärkta. Personalen som jobbar har mycket lång erfarenhet av städning. Det vi erbjuder på städ är Flyttstädning, Trappstädning, Kontor, Fönster & dörrputsning. Byggstädning. Vi har full försäkring upp till 20 miljoner i företaget på Länsförsäkringar. Alla arbetare har lön efter kollektivavtal Innehar F-skatt Momsregistrerad Nöjd kund garanti upp till 7 dagar på städjobb Breids Bygg & Fastighets vård AB c/o WIN WIN EKONOMI AB Box 921 38 120 08 Stockholm info@breids.se

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Breids Bygg & Fastighetsvård AB.

M

Kakling

Punktlig, väldigt noggrann och trevlig! Arbetet utfördes snabbt och blev väldigt bra. Jag kommer anlita Breids Bygg igen för andra jobb, rekommenderas!

– Mats (2020-04-01)

A

Två badrum, kök samt stenläggning av uppfart.

Vi gjorde om två badrum och ett kök i våran villa i Stocksund. Kravet för oss var att Ulf gjorde arbetet med marmor i båda badrummen personligen. Allt arbete utfördes så som vi ville ha det och allt arbete var löpande. Ulf firma gjorde även uppfarten med stenläggning med lampor i på sidorna som han borrade hål för i stenen. Vi ska anlita han igen för ett pool bygge.

– Anders (2020-03-19)

J

Vattenskada

Jag fick en vattenskada och efter försäkringsbolagets entreprenör varit på plats kände jag inget förtroende för dessa. Jag fick tag i Breid via referenser. Jag ville ha en tydlig och överskådlig offert vilket jag fick. För min del var jobbet stort badrummet på övre plan läckte ner i badrummet bv. och skadan hade även spridit sig till köket. Det blev en massa extra jobb gjort och även saker som togs bort avräkningen på detta funkade perfekt. Killarna som jobbade var inte svenskar men förstod engelska bra och lite svenska också faktiskt. Kvaliten på utfört arbete var hög jag var lite orolig då jag lagt en förmögenhet på marmor i ett badrum kakel och klinkers i det andra. Jag fick flera råd gällande storlek på plattor så allt skulle bli perfekt med fogar. Sedan fick jag råd och tips gällande belysnings allt blev bra. Gällande material val var Breid känd hos de leverantörer som han sa var bra så det löste sig perfekt. Tidsmässigt gick allt enligt plan de var klara i tid. Jag ville dock ha en tidsplan vilket jag fick fick då även en betalplan. Sedan var han lite slö då det gällde faktureringen jag fick påminna honom om att det är dags för mig att betala. Vilket gjorde mig lite orolig men en ärlig bonn pöjk är det. Rakt igenom 5 högsta betyg. Det som inte var bra var fakturorna kom sent med sådant får man överleva.

– Johan (2020-03-11)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...