Gantlewalds Måleri

Vi är din rätta Måleri firma! Välkommen till oss på Gantlewalds Måleri, vi utför ett flertal olika sorters måleri. I vår tjänsteportfölj kan du hitta bland annat invändig, utvändig, underhållsmåleri och tapetsering. Vi ville nämligen förenkla processen till att anlita rätt målare och genom att erbjuda ett flexibelt tjänsteutbud kan vi säkerställa att måleriarbetet blir enkelt och smidigt för dig som kund. Du kanske är ute efter att förnya husets utsida eller vill fräscha upp de befintliga färgerna inomhus och skapa en ny fondvägg? Kontakta oss gärna för att diskutera ditt projekt redan idag! Vi är glada över att få ta ann oss ditt projekt, då vi är målare med gediget intresse för yrket! Vi fokuserar alltid på att utföra jobbet korrekt från början till slut, så även delar av förjobbet som spackling, skrapning och slipning utförs också av oss. På så sätt kan vi garantera jämna ytor och resultat som annars är omöjliga att uppnå. Därför kan du med oss på Gantlewalds Måleri känna dig säker och luta dig tillbaka medan ditt måleriprojekt tar fart! Vi har varit verksamma i måleribranschen sedan 2007 med utgångspunkt Storstockholm och har bedrivit Gantlewalds Måleri sedan december 2021. Vi erbjuder alla typer av måleritjänster så som: - Utvändig & invändig målning - Tapetsering - Takmålning Vi strävar alltid efter högsta kvalitet samt kundnöjdhet till konkurrenskraftiga priser. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri Offert!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Gantlewalds Måleri har utfört.

Referensjobb "köksmålning" utfört av Gantlewalds Måleri

köksmålning

I Täby området, från golv till tak.

Referensjobb "Knivsta" utfört av Gantlewalds Måleri

Knivsta

Linoljemålning tak och snickerier. Easy Up tapeter med blommotiv.

Referensjobb "Bengalisk tiger" utfört av Gantlewalds Måleri

Bengalisk tiger

Fototapet i ett Barnum i Sollentuna

Referensjobb "Sollentuna" utfört av Gantlewalds Måleri

Sollentuna

Utomhus målning med Alcros Morden Oljefärg 0502-Y (Stockholms vit), Modern Oljefärg 0500-N på Vindskivorna och dörren till sopförrådet med Alcros Komplett Grund & täckfärg metall i 0502-Y.

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...