Framtida Hus Sthlm AB

Välkommen till Framtida Hus Sthlm AB! Hos oss på Framtida Hus Sthlm AB får du som kund den expertis och erfarenhet som behövs för att lyckas med ditt projekt. Vi skulle väldigt gärna komma ut på ett kostnadsfritt offertbesök för att kunna bilda oss en uppfattning om projektet innan vi skickar en offert till dig. Vi kommer att kontakta dig inom kort för att presentera oss och boka en tid för ett möte!

Experter på det vi gör Hos oss på Framtida Hus Sthlm Ab får du som kund expertis och erfarenhet som behövs för att lyckas med ditt projekt. Det är viktigt för oss att ni som kund ska känna er trygg när ni anlitar oss. Vi erbjuder er en 3D-visualisering om hur erat projekt kommer att vara i slutändan. Nybyggnation Vare sig om det handlar om en bastu eller en pergola så kan vi på Framtida Hus Sthlm AB hantera det. Text visas om bilden är trasig Tillbyggnad Ny altan? eller utbyggnad av ert hus? Hos oss kan vi erbjuda tillbyggnationer stora som små. Inget arbete är för stort och tvärtom. Text visas om bilden är trasig Köksmontering Nu erbjuder vi montering av kök. Att installera ett kök kan vara besvärligt, med vår hjälp ser vi till att det går undan och att arbetet blir väl utfört. Text visas om bilden är trasig Framtida Hus Sthlm AB 📍 Kolugnsvägen 16, 139 56 Värmdö 📞 076 060 81 19 ✉️ info@framtidahus.com Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Framtida Hus Sthlm AB har utfört.

Snickeriarbete, utekök

Skönhet i helheten och i detaljerna 😊

Altan

Altan vid bastun är en nödvändig relaxavdelning ✌

Pergola

En pergola är en av de mest fantastiska strukturerna i din trädgård! Skydd mot solljus och en trevlig plats att koppla av. 💯

Köksrenovering

Ännu ett bra köksprojekt...

Terrass

Ej standard hörnterrass. En bra lösning för en oanvänd del av gården.

Altan

Stor altan- för dina trevliga kvällar med många vänner 🎉

Renovering lägenhet

Från en liten ➡en mycket rymlig lägenhet 🎉

Altan med glasräcke!

Hur underbar är en altan utan glasräcke?

Badrum, duschkabin

Från design till installation 💯

Barnrummet

Realistiska berg i barnrummet med LED-belysning 😊🗻

En underbar plats för en pergola 😊

Pergola Värmdö

En pergola för ditt hem är inte bara en designdetalj, utan också ett bra skydd mot värmen på sommaren 🌞🔥

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Framtida Hus Sthlm AB.

L

Stark rekommendation!

Har anlitat Framtida Hus till flera projekt i hemmet. Senast en pergola. Flertalet grannar hälsa att efteråt bygga liknande pergolas och anlitade även de Framtida Hus. Otroligt kunnig och professionell. Utmärkt bollplank gällande idéer och en väldigt stark yrkesstolthet. Kan rekommendera starkt!

– Lina (2022-11-09)

S

Pergola

Otroligt duktig, jag anlitade honom för en pergola. Har gjort flera jobb i föreningen så jag anlitade honom också, rekommenderar honom varmt!

– Susanne (2022-10-18)

C

Supernöjd!

Så himla nöjd med resultatet! Här värderar man detaljer och noggrannhet stort! Snabbt gick det också, allt var klart inom två veckor. Jag önskade riva och montera nytt kök, riva större vägg och montera nytt golv i hela lägenheten. Allt gick väldigt smidigt från första möte till färdigt resultat. Bra och snabb kommunikation genom hela projektet. Hade cirka 20st olika offertförfrågningar ute hos byggfirmor via olika tjänster. Valet föll på Arturas och Framtida hus Sthlm AB då jag förutom ett kompetent intryck även upplevde ett genuint intresse för projektet. Glad att jag hittade rätt och har en seriös snickare i Arturas att anlita för framtida projekt igen!

– Cristofer (2022-09-23)

C

Grym service och kvalité

Supernöjd. Hjälpte till med både planering, inköp och arbete. Bra rådgivning, och riktigt bra kvalitet och kom med förslag på hur planering kunde förbättras. Hjälpte även till att hitta de bästa produkterna till bästa priset. Har använt flertalet gånger och kommer alltid gå till Framtida Hus för alla arbeten som gäller vårt hus.

– Christopher (2022-09-19)

A

Snabba, pålitliga och trevliga att jobba med!

Vi kontaktade Framtida hus för att bygga ett glasräcke till vår nya altan. Nästa dag kom dom punktligt och tog mått på alla ytor och gav förslag på olika typer av räcke som skulle passa vart hus bäst. Vi fick även en skiss tillsammans med offerten på hela jobbet som vi godkände så alla var överens. Dom skötte även beställning och såg till att vi fick allt leverade och installerad innan midsommar! När vi efter torktid upptäckte en mindre kosmetisk fel kontaktade vi dom och dom kom ut direkt och fixade så att vi var helt nöjda! Vi kommer absolut kontakta Framtida Hus vid nästa projekt.

– Ashley (2022-06-23)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...