Andrius Bygg

Hej, Har arbetat inom bygg i över 20 år! Referenser finns vid efterfrågan. Jag ser till att du som kund blir nöjd, och hjälper dig med ditt bygg projekt litet som stort! Står för god service & kvalité. Exempel på jobb jag utför är, Köksrenoveringar Kakel Snickerier Golv Målning Altaner Fasader Takrenoveringar Med mera,..

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Andrius Bygg har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Andrius Bygg.

H

Byggnation utav uterum,

Andrius Sarapinas byggde uterum för oss 20 kvm. Jobbet utfördes exakt enligt våran önskemål, han väldigt kunnigt på att hitta lösningar under arbetets gång. Punktlig med tiden alltså om han säger att han kommer efter imorgon kl. 7 så kommer han på bestämda tiden. Jag kommer att anlita bara honom i framtiden. Absolut 5 stjärnor får Andrius av oss.

– Hamed (2023-03-09)

P

Bygg jobb,

Kan rekommendera Andrius som gjorde ett bra jobb och jag skulle gärna anlita honom igen!

– Per (2023-02-27)

E

Tillbyggnad

Vi är mycket nöjda med Andrius arbete på vårt hus. Arbetet bestod av en ny stor kupa längs hela långsidan, helt ny övervåning, nytt tak, ny panel med tilläggsisolering och nya fönster samt dörrar. Andrius är lugn och mycket trevlig att ha och göra med. Han är lyhörd (en bristvara hos snickare..) och ser till att man är involverad i utförandet. Detta har gjort att vi känt kontroll och kunnat påverka utförandet så det blev precis som vi ville ha det. Det känns också som att Andrius tycker jobbet är genuint roligt vilket gör att han har omsorg om detaljerna. Vi är mycket nöjda med resultatet och rekommenderar Andrius varmt.

– Erik B (2023-02-27)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...