Eldstadsdesign 08 AB

Med vår hjälp kan ni få eldstaden ni drömmer om! Kanske har ni en tydlig bild av hur ni vill ha det, eller så har ni det inte alls. Oavsett så kommer vi att göra vårt yttersta för att göra er vision till verklighet, eller hjälpa er att hitta den bästa lösning för just ert hem Genom brinnande intresse för design och kreativt skapande arbetar vi för att ni ska få era drömmars eldstad. Genom noggrannhet, inlyssnande och stort kunnande skapa det allra bästa för just Ert hem. Vi installerar alla typer av eldstäder Murar upp eldstäder efter egen design eller efter kundens önskemål. Renoverar och installerar både antika och moderna kakelugnar. Vi utför alla typer av arbeten som rör skorstenen, så som både nyinstallation och renovering, samt installation av taksäkerhet.

Kontakt Hampus Fischer 072-361 49 72 hampus@eldstadsdesign.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Eldstadsdesign 08 AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Eldstadsdesign 08 AB

Referensjobb "" utfört av Eldstadsdesign 08 AB

Referensjobb "" utfört av Eldstadsdesign 08 AB

Referensjobb "" utfört av Eldstadsdesign 08 AB

Referensjobb "" utfört av Eldstadsdesign 08 AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Eldstadsdesign 08 AB.

J

Eldstad

Trevligt bemötande och alltid tillgänglig för ev frågor. Kan varmt rekommendera Hampus och Eldstadsdesign 08 AB

– Jeanette (2023-03-13)

H

Renovering av vedspis

Hampus har tätat och glidgjutit delar i vår murstock som inte var täta och han flyttade och renoverade vår gamla vedspis i köket. Han kom med förslag till vår nya öppna spis som skulle bestå av en modern kasett för att skapa en hållbar värmekälla men runt kadetten ville vi skapa en form som var mer klassisk i linje med huset som är från början av 1900-talet. Hampus kom med förslag och var väldigt inlyssnande till vår vision. han ställde frågor under hela processen och den blev helt fantastiskt fin. Han murade och putsade runt kassetten och såg till att det fanns bra tilluft samt drag. vil är supernöjda med Hampus arbete.

– Hanna (2023-02-22)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...