KAMEA Entreprenad AB

Välkommen till KAMEA Entreprenad AB Att lyckas utföra ett arbete med kvalité och lojalitet- det är vår nyckel till ett långvarigt och framgångsrikt samarbete. Efter 15 år inom byggbranschen tog vi steget att följa vår största dröm och starta upp ett eget byggföretag. Ett företag som kan leverera allt det bästa från byggvärlden med viktiga faktorer som både bra kommunikation, kvalité och tillit. Med en hel del kunskap sedan flera år tillbaka kan vi garantera att vi alltid ger högsta kvalitet på alla insatser vi utför. KAMEA Entreprenad AB är ett byggföretag som grundades 2022-09-03 och erbjuder tjänster inom bygg, mark- och anläggning. Vi finns här för att utföra alla typer av arbeten, stora som små, åt både privatpersoner, företag och bostadsföreningar. Vårat mål är att utföra processen inom arbetet

Aleksandar Krasnic Mob: 072-00 64 165 KAMEA Entreprenad AB Org.nr: 559399-5144 Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som KAMEA Entreprenad AB har utfört.

Referensjobb "Invändig renovering, belyst trappa mm." utfört av KAMEA Entreprenad AB

Invändig renovering, belyst trappa mm.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Inglasat arbetsrum" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Inglasat arbetsrum

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Köksrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Trädäck" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Trädäck

Referensjobb "Balkongrenovering med smidesräcke" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Balkongrenovering med smidesräcke

Referensjobb "" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Referensjobb "Trädäck/altan" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Trädäck/altan

Referensjobb "Mark- och anläggning i offentlig miljö" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Mark- och anläggning i offentlig miljö

Referensjobb "Mark- och anläggning, utemöbler i offentlig miljö" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Mark- och anläggning, utemöbler i offentlig miljö

Referensjobb "Marksten i offentlig miljö" utfört av KAMEA Entreprenad AB

Marksten i offentlig miljö

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för KAMEA Entreprenad AB.

M

Totalrenovering

När vi bestämde oss för att totalrenovera hela huset så var KAMEA ett givet val efter många rekommendationer. Vi räknade med att hela arbetet skulle skulle ta ca 5-6 månader men KAMEA övertygade oss om 3 månader med samma kvalité. Mot alla odds överträffade dom alla våra förväntningar och vilket resultat!! På 10 veckor var allting klart inklusive ytterdörren som inte ens var inplanerad i arbetet utan blev mer som en tilläggstjänst. Vi är otroligt nöjda med alltihopa och hos KAMEA får du professionalism och kvalitet rakt igenom hela processen, allt från ett första besök till slutresultatet. Jag har redan kontaktat dom igen för altanbyggande på baksidan av huset samt ombyggnation av förråd och altan på framsidan. Det är värt att nämna dom även har öga för detaljer som inte ens jag som kund hade en aning om inom både rekommendationer och förebyggande syfte. Vi kan varmt rekommendera KAMEA alla dagar i veckan och ni kommer inte att bli missnöjda! Återigen tack för allt!!

– Milan (2023-02-27)

N

Tryggt och kunnigt byggföretag

Jag är än kund som fått det jag förväntat mig, överraskad positivt . Trevliga arbetare och ett vänligt bemötande. Varma rekommendationer, företaget utför sitt arbete med ett utmärkt flyt.

– Nikola (2023-02-24)

M

Flera jobb under 2022

Världens bästa och trevliga personal. Kunniga, hjälpsamma med så mycket fokus på kvalité och resultat. Vi är jättenöjda med jobbet. Driv och engagemang som Alex har bör va en föredöme för andra byggfirmorna. Det har varit flera jobb under 2022, stenplattor i och utanför garaget, snickeriarbete i sovrum,vardagsrum och kök, fönsterbyte samt ny golvbrunn mm..

– Mario (2022-12-01)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...