Elite Golv & Snickeri Stockholm

Välkommen till Elite Golv & Snickeri Elite Golv & Snickeri Stockholm erbjuder tjänster inom snickeri och bygg. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och breda kompetenser för det mesta inom bygg. Vi jobbar i enlighet med branschens etiska regler, håller våra tider samt tillgodoser era önskemål. Vårt arbete präglas av yrkesstolthet och personlig service med stort ansvarstagande. Du kan lita på att vi har kompetensen och resurserna som krävs för att leverera ett hållbart slutresultat. För oss är varje kund lika viktig och vårt fokus är alltid högsta kvalitet och att kunna leverera ett projekt som överträffar de förväntningar du har som kund. När du anlitar oss får du en partner som är lyhörd och som ger dig fullständig trygghet från start till mål. Du ska alltid känna att du är med på resan, oavsett om det handlar om en tillbyggnad, en nybyggnation eller en renovering. Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster!

Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Instagram! Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Facebook! 📍 Näle 6, Vallentuna, Sweden 📞 073-637 61 28 📨 info@elitegolv.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Elite Golv & Snickeri Stockholm har utfört.

Referensjobb "Custom made shelves for toys" utfört av Elite Golv & Snickeri Stockholm

Custom made shelves for toys

Referensjobb "Terrace" utfört av Elite Golv & Snickeri Stockholm

Terrace

New build terrace by Elite Golv & Snickeri Stockholm. project management by Din Lokala Hjälpreda i Lidingö, handrails by Larssons Plåt, jacuzzi by Wellis.

Referensjobb "Kitchen renovation" utfört av Elite Golv & Snickeri Stockholm

Kitchen renovation

Kitchen instalation - Elite Golv & Snickeri Stockholm; Electricity, plumbing, painting - Din Lokala Hjälpreda I Lidingö.

Referensjobb "Altan, Lidingö" utfört av Elite Golv & Snickeri Stockholm

Altan, Lidingö

Referensjobb "Fiskbensparkett, Stockholm" utfört av Elite Golv & Snickeri Stockholm

Fiskbensparkett, Stockholm

Referensjobb "Golvläggning, Lidingö" utfört av Elite Golv & Snickeri Stockholm

Golvläggning, Lidingö

Referensjobb "Golvläggning, Lidingö" utfört av Elite Golv & Snickeri Stockholm

Golvläggning, Lidingö

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...