AZA Bygg AB

För oss på Aza Bygg, ditt byggföretag i Orust, är trygghet, kommunikation och 100% kundnöjdhet något som är självklart. Vi utför alltid utför vårt arbete utifrån dina önskemål och enligt gällande branschregler för högsta kvalitet. Vi kan åta oss alla typer av byggprojekt, både nyproduktion, ombyggnation och renoveringar. Vill du få information om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss på Aza Bygg, din lokala byggfirma i Orust. Vi kan hjälpa dig med mer eller mindre allt inom bygg så som: Takbyten Renoveringar Byggnadsarbeten Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar. Telefonnummer 0762137261 E-postadress zenitsbygg@hotmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AZA Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av AZA Bygg AB

Fasadrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av AZA Bygg AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Fönster och dörrar" utfört av AZA Bygg AB

Fönster och dörrar

Referensjobb "Nytt tak" utfört av AZA Bygg AB

Nytt tak

Referensjobb "Pågående takprojekt" utfört av AZA Bygg AB

Pågående takprojekt

Referensjobb "Parkettgolv" utfört av AZA Bygg AB

Parkettgolv

Referensjobb "Nytt tak" utfört av AZA Bygg AB

Nytt tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AZA Bygg AB .

T

Uterum

Det var byte av ett kanalplast-tak till ett uterum. Bästa betyget! Lätt att få kontakt och kom som avtalat! Jobbade effektivt med gott humör! Jobbet blev klart på em och då var det städat och prydligt! Vi är helnöjda!

– Thorsten (2022-11-17)

S

Renovering

Vi har varit otroligt nöjda av deras noggrannhet och fina hantverk/resultat. Det har varit två stora altanbyggen. Renovering av garaget invändigt. Renovering av innealtanen. Byte av fasad/panel på huset. Målning utvändigt av huset. Fönsterbyten och dörrbyten. Byte av fönsterbläck och hängrännor. Ny trapp på framsidan. Ett nytt förråd i källaren. En ny toalett i källaren. Snickare Zenit är en klippa. Otroligt noggrann lyhörd och engagerad i sitt jobb. Levererar alltid på högsta nivå. Gör ett perfekt resultat så att kunden blir nöjd. Med andra ord så skulle vi anlita företaget igen och samtidigt rekommendera dom till andra.

– Siv J (2022-10-15)

B

Utbyggnad

Vi ha vari mycket nöjda med Zenit och hans medhjälpare! Han har varit punktlig och noggrann! Hållit sina lunchtider och inte en massa mobilsamtal under arbetets gång! Trevliga och ett mycket fint uppträdande! Alltid meddelat sig om han fått förhinder av något slag! Detta är vårt tredje hus vi byggt under våra 50 år och jag måste säga att vi har nog tyckt att Zenit är den vi litat på bäst!

– Britt & L-E Ström (2022-08-09)

G

Fönsterrenovering och panel

Vi fick hjälp med att bl.a. byta fönster, vindskivor och ytterpanel. Fick också hjälp med en del fog/murarbeten. Är mycket nöjd med arbetet eftersom Zenit kom med tips och förslag till vad som kunde förbättras och gav hela tiden tålmodigt svar på alla mina frågor. AZA bygg gav ett bra intryck och var "självgående" och allt som skulle göras blev gjort. Dessutom var Zenit trevlig och lätt att samarbeta med, han höll tider och tidsplaner så.

– Gunnel (2022-05-09)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...