TAMASSI CONSTRUCTION

Vi är ett familjeföretag med många års erfarenhet inom byggbranschen och strävar alltid efter att ge kunden en bra och snabb service vid såväl små som stora projekt. Vår målsättning är hög kvalitén och nöjda kunder som kan rekommendera oss vidare. Vi har gjort det lätt för våra kunder och erbjuder allt under ett tak från start till sluten. Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag med våra tjänster : • Nybyggnation och Ombyggnationer • Renoveringar och tillbyggnader • Takarbeten inkl. plåtarbete • Fasadrenovering • Murning • Målning inomhus och utomhus • Trädäck, Altan, Staket Ring eller maila och boka ett besök redan idag för en kostnadsfri offert. Mail: tamassiconstruction@gmail.com Mobil : 0762 980 008 eller 0736 583 891 Varmt välkomna!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som TAMASSI CONSTRUCTION har utfört.

Tak- & fasadrenovering samt målning

Nymurad mur, putsning och målning

Fasadrenovering och målning

Fasad- & Takrenovering

Takrenovering

Fasadrenovering, mur & puts

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för TAMASSI CONSTRUCTION .

P

Putsa fasaden

Vi är väldigt nöjda med deras arbete. De har murat upp huset och har putsat fasaden. Även många mindre delar i arbetet har de varigt delaktig i. Vi hade ett fast pris vi var nöjda med och arbetet har fortskridit väl. Det som är fint är att vi kunnat lita på att de kommer och slutför arbetet och fixar till finishen till den standard vi krävt. De är dessutom väldigt trevliga.

– Philip (2023-03-15)

M

Renovering

Jag är mer än nöjd med dem. Planerar redan in nya projekt med dem. Arbetsamma, punktliga, noggranna och inte minst viktigt, de plockade undan och gjorde rent efter sig. Kan varmt rekommendera dem.

– Martin (2023-02-16)

E

Kan rekommenderas för puts och marksten!

Jag fick hjälp med puts och marksten. Jag är absolut nöjd över resulterat och kan rekommendera dessa till andra.

– Emil (2022-11-16)

H

Bygga nytt hus

Jag fick hjälp med att bygga hela vårt hus från grunden och Osman som arbets- och projektledare. Han är mycket kunnig, noggrann och därtill lätt att ha att göra med. Huset blev precis så bra som vi drömde om. Rekommenderar Osman starkt.

– Håkan Larsson (2022-09-11)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...