Vår Byggare Sverige AB

För över 20 år sedan började två passionerade entreprenörer, Mohammed och Samir, sin resa inom byggbranschen. Med gedigen erfarenhet och expertis i bagaget bestämde de sig för att ta steget och grundade Vår Byggare AB. STHLM Byggarna är en del av Vår Byggare AB:s varumärke för Stockholm. Deras starka engagemang för kvalitet, professionalism och överlägsna byggtjänster blev grunden för deras nya företag. Under åren som följde arbetade Mohammed och Samir hårt för att bygga upp sitt rykte och skapa starka relationer med kunder och leverantörer. Deras skicklighet, noggrannhet och förmåga att leverera projekt i tid och inom budget gjorde dem till ett eftertraktat val bland kunderna. Med tiden växte STHLM Byggarna och etablerade sig som en pålitlig och pålitlig aktör inom byggbranschen. De samlade på sig en omfattande erfarenhet och stärkte sitt team med kompetenta yrkesmän som delade deras vision och engagemang. Nu, som nystartade företagare, tar Mohammed och Samir med sig sin över 20-åriga erfarenhet och expertis till STHLM Byggarna. De är fast beslutna att fortsätta erbjuda högkvalitativa byggtjänster till sina kunder och att bygga starka och långvariga relationer baserade på förtroende och tillförlitlighet. Med en stark grund av erfarenhet och kunskap är STHLM Byggarna redo att möta utmaningarna i den nya etappen av deras företagsresa och fortsätta leverera enastående resultat för sina kunder.

Kontakta oss på STHLM Byggarna AB när du behöver pålitliga och kompetenta byggtjänster. Vi ser fram emot att få vara en del av din nästa renovering eller byggprojekt och hjälpa dig att förvandla ditt utrymme till något extraordinärt. STHLM Byggarna är företaget du vänder dig till oavsett storleken på ditt projekt. Vi tar oss an projekt i hela Stockholm och Mälardalen🔨🛠🪚 Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Vår Byggare Sverige AB har utfört.

Ännu en platsbyggd garderob och nya hexagon plattor på golvet 🤩

Tvätt och pannrum (Före/Efter) - Mälarhöjdsvägen 😄

Självklart ska personalen på ICA få ett trevligare kök (Före/Efter) 🔨

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...