Eco Målare Täby

HEJ Behöver du måla om ditt hus invändigt eller utvändigt, serviceuppdrag som tapetsering, fönsterrenovering m.m.? Oavsett om du flyttar in eller flyttar ut kan jag snygga till din bostad. Jag finns i närheten. Just nu har jag rabatt på ALCRO produkter samt att du har möjlighet till 30% rotavdrag för mina tjänster.

Eco Målare Täby Dominik 073-974 77 84 dominik.konior@hotmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Eco Målare Täby har utfört.

trappmålning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Eco Målare Täby.

D

Spackla och måla

Vi anlitade Dominik för att spackla och måla både innertak och väggar i samtliga rum. Vi anlitade honom först att fixa iordning vardagsrummet och ett sovrummet. Men vi blev nöjda med jobbet han utförde, så vi förlängde med honom att utföra resterade rum och utrymmen i huset (114 kvm) också.

– Dan (2023-11-20)

E

Renovering

Vi befann oss i mitt i en större renovering med en annan målare som inte kunde leverera det som förväntades när vi fick höra talas om och anlitade Eco målare. Eco målare kom in som en frisk fläkt; var lätt att kommunicera med, effektiv och enkel att arbeta med. Han kom med förslag på lösningar och avslutade alltid jobbet i tid. Och riktigt snyggt blev det! Eco målare räddade vår renovering och vi har inte tvekat att sedan anlita firman för fler målaruppdrag hemma hos oss sedan dess. Vi kan varmt rekommendera Eco målare.

– Emilie (2023-11-14)

U

Fräscha upp ett vardagsrum och ett allrum

Vad vi behövde hjälp med var att fräscha upp ett vardagsrum och ett allrum. På väggarna har sedan huset byggdes på 80-talet suttit en mönstrad glasfiberväv och i taken kunde man tydligt se var gipsskivorna sitter och där var dessutom en del sprickor. Vi kom överens med Dominik om att han skulle reparera och bredspackla väggar och tak och dessutom stå för målningen av innertaken. Jag tänkte själv utföra målning av vägg och lister. För arbetet fick vi fastprisavtal och materialkostnader tillkom. Jag är på det hela taget mycket nöjd. Vi gick tillsammans igenom vad som behövde införskaffas och Dominik såg till att det levererades hem till oss dagen han skulle börja. Jobbet utfördes snabbt och effektivt. Dominik kommer på utsatt tid och håller hela tiden mig underrättad om nästa steg och ev fördröjningar och avsteg från planen. Jag fick också tips på hur jag borde utföra målningen på bästa sätt. Vi är mer än nöjda med resultatet och tvekar inte att rekommendera honom till andra.

– Ulf (2023-10-30)

M

Måla källarvåning

Dominik målade vår källarvåning (väggar och tak) inklusive grundarbetet med spackling och slipning. Han höll oss uppdaterade under arbetets gång och vi fick titta igenom arbetet fortlöpande, hade vi några synpunkter, åtgärdades de omgående. Som helhet är vi mycket nöjda med utförandet, resultatet och bemötandet.

– Marc (2023-10-25)

P

Invändig målning

Anlitade Dominik att måla om hela interiören huset (under och övervåning) med underarbete, slipning, spackling m.m. Fick även takplattor spacklade och målade så taket blev plant och gav mycket större rumskänsla. Trappan renoverades och målades om och känns som ny. Är otroligt nöjd med arbetet och vi hade löpande kommunikation under hela tiden

– Peter (2023-10-12)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...