M.Reijtos Byggservice AB

Välkomna till Micke Reijtos Byggservice AB Vi är ett byggföretag som ger er kvalité och trygg totalentreprenad vid nyproduktion, renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Micke Reijtos Byggservice startades 1989 och har sedan dess gjort oss kända för kvalité och omtanke om våra kunder. Vi åtar oss uppdrag i huvudsak mellan Stockholm, Norrtälje och Uppsala. Vi har ett brett nätverk av lokala kolleger och samarbetspartner som tillsammans med oss kan ge er kvalité och trygghet när ni anlitar oss. Vi besöker er gärna och lämnar kostnadsförslag. Vi har givetvis F-skattsedel och är fullt försäkrade, allt för er trygghet.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som M.Reijtos Byggservice AB har utfört.

Referensjobb "Roslagsstoppet E18" utfört av M.Reijtos Byggservice AB

Roslagsstoppet E18

Referensjobb "Resarö" utfört av M.Reijtos Byggservice AB

Resarö

Referensjobb "Certifikat" utfört av M.Reijtos Byggservice AB

Certifikat

Referensjobb "Certifikat 2" utfört av M.Reijtos Byggservice AB

Certifikat 2

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för M.Reijtos Byggservice AB.

J

Återuppbyggnad av källarrum efter tidigare fuktskada

Flexibel hantverkare, kom med egna förslag på bästa sätt att renovera rum. Samt tipsade om fördelaktiga materialval och priser. Totalentreprenad med målare och elektriker gick felfritt, till ett mycket bra pris.

– Jeppe S (2015-08-16)

vindskivor

bra service,bra jobb

R

Innertak samt inbyggnad av ventilationsrör

Snabbt och bra fixat. Bra kommunikation.

– Rickard (2013-08-10)

Offert på tillbyggnad

Vi har byggt ut vårat hus m nästan 100 kvm och anlitat M. Reitos Byggservice AB. Allt gick jättesmidigt, och när man stötte på patrull (som man oftast gör i sådanna stora projekt) var det inga problem att lösa. Alla samarbetspartners som murare, plåtslagare och målare kom och bygget behövde aldrig stanna upp i väntan på hantverkare. Vi är supernöjda och kommer gärna anlita Mikael Reito igen!

P

Tillbyggnad/Ombyggnad, Nytt tak

Yrkesmässigt kunnig, håller vad han lovar och ett trevligt bemötande. Vår om- och tillbyggnad har gått enligt tids- och kostnadsplan. Jag kan varmt rekommendera Reijtos Byggservice och kommer att anlita dem igen!

– Pär Hellström (2010-02-20)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...