Kategorier

Beroende på typ av renovering eller nybygge behöver du hantverkare med olika expertis och fackkunskaper för att få ett säkert, snyggt och hållbart resultat. Du vill hitta rätt hantverkare för varje uppgift och se till att den firma eller de firmor du anlitar är rätt för uppdraget.

Därför har vi delat upp de företag som är anslutna till BraByggare inom deras expertområden. Vi kontrollerar moms, F-skatt, certifieringar, kreditvärdighet hos samtliga företag. Du som kund kan dessutom få mer information på hantverkarnas profilsidor, se referensobjekt och läsa tidigare kunders omdömen.

Du kan också få tips och inspiration för din renovering här på BraByggare och få en övergripande bild av kostnaden inom olika områden. Vi vill att detta ska leda dig till rätt firma för arbetet och ett resultat du är nöjd med under lång tid framöver.

Hitta olika typer av hantverkare

Badrumsrenovering: Att renovera badrummet kräver rätt fackkunskap och kunniga hantverkare inom flera områden. Som kund ska du vara säker på att få en snygg renovering och ett problemfritt badrum i framtiden.

Köksrenovering: Köket har mer och mer blivit bostadens samlingsplats och många vill skapa ett drömkök där man kan arbeta, samlas och umgås. För att skapa det finns det dock saker att tänka på – allt från materialval och layout till vitvaror och praktiska lösningar.

Målning och tapetsering: Att ha ett proffs som målar och tapetserar i bostaden ger alltid bäst resultat. Kostnaden behöver heller inte bli speciellt stor – och du tjänar otroligt med tid. Men du ska fortfarande välja färg och tapeter, vilket är ett svårt jobb i sig. Här kan du inspireras och hitta rätt målare för jobbet.

Snickeri: Snickare med bred kunskap krävs i många olikabyggprojekt –allt från stora nybyggen till mindre projekt som att bygga en altan och all typ av montering inomhus. Arbetet för dig börjar med att du funderar på hur du vill se resultatet och sedan hitta en snickare som kan göra jobbet.

Markarbeten: Rätt utfört markarbete är nödvändigt kring alla byggnader och något som ska underhållas och undersökas regelbundet. Eventuell dränering etc. ska utföras i tid. Här kan du läsa mer om olika markarbeten och hitta pålitliga firmor för jobbet.

Fönsterbyte och fönsterrenovering: Att byta fönster är ofta inte bara ett estetiskt lyft, dessutom ger det ofta vinster i bättre och mer effektiv uppvärmning av bostaden. Här kan du läsa om olika typer av fönster, förstå U-värdet och varför det är viktigt, och sedan hitta hanverkare som installerar dina nya fönster.