Renovera kök

Att få köket renoverat precis som man vill står högst på mångas önskelista. Du vill välja allt från golv till tak – köksskåp, bänkskivor, kökstapeter, kakel – och sedan installera vitvaror och köksmaskiner som är både estetiskt tilltalande och praktiska. Att renovera köket skapar ett hjärta i lägenheten eller huset. En plats att arbeta och umgås i.

Ljust kök Ljust kök Ljust kök

Men det ingår många steg i en köksrenovering och du vill hitta hantverkare som är kunniga inom alla delar. Det perfekta köket kräver bra material och yrkesskicklighet. Här hittar du bra hantverkare för köksrenovering. Beskriv så utförligt som möjligt hur du vill ha köket och få svar och förslag på pris från flera kvalitetssäkrade hantverkare.

Inspiration till köksrenovering

Kök på BraByggareEn köksrenovering kräver en mängd val. Vilket köksgolv ska du lägga? Vill du ha en diskho porslin, metall eller kanske sten eller betong? Vill du ha kakel ovanför diskbänken eller kanske en helkaklad vägg? Ta dig tid att samla inspiration, rita ditt drömkök och kontakta sedan kunniga hantverkare för offerter.

Vilket kakel vill du ha i köket?
Välj rätt bänksskivor och köksskåp
Hur bygger man ett praktiskt kök?
Tips när du väljer vitvaror till köket

Planera köksrenoveringen

Ju tydligare du kan beskriva hur du vill ha ditt kök, desto bättre prisuppgift kan du få och kan lägga upp en budget för arbetet. Jämför priset på olika lösningar och hitta en hantverkare som kan göra arbetet. Allt börjar med dina drömmar – här kan du hitta människor som förverkligar dem. Här är även en inspirationsartikel om hur man renoverar upp en sliten lägenhet till en drömlägenhet.

Pris för köksrenovering

Priset på en köksrenovering skiljer sig mycket åt beroende på vad du vill göra. Att sätta in ett standardkök, kanske från IKEA, och prisvärda vitvaror i ett litet kök behöver inte bli så dyrt, medan kostnaderna för att sätta in exklusiv inredning i ett stort kök inte har något tak. Mellan tummen och pekfingret behöver det inte arbetskostnaderna bli mer än 5 000-10 000 för att sätta in köksstommar och bänkskivor, och lite extra om du vill lägga in nytt köksgolv, sätta upp ny fläkt etc. Men som sagt, priset beror på vad du vill ha. För mer information kan du läsa våra budgetråd för köksrenovering.

Hantverkare som renoverar kök nära dig

Vårt uppdrag är att sätta dig i kontakt med lokala, kvalitetssäkrade hantverkare med specialistkompetens inom köksrenovering. Oavsett var du bor ska du hitta hantverksfirmor som utför prisvärd köksrenovering. Här kan du klicka vidare för köksrenovering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men vi har partners i hela Sverige, så var du än bor kan du söka hantverkare för köksrenovering.