Råd och tips! Platsbyggd inredning

Många möbler och annan inredning till hemmet går att köpa till billiga priser i många olika fysiska butiker men framförallt på nätet idag. Bokhyllor, garderober eller varför inte en helt ny köksinredning. Inredning som sen måste packas upp, skruvas ihop och sen sättas upp. Men du får en standardlösning, inte något som är perfekt anpassat för ditt hem.

Precis som du vill ha det

Vill du ha något som är enastående och som är exakt anpassat kan det vara en idé att fundera på platsbyggd inredning. Anlitar du en duktig och kunnig snickare kommer du då att få ett gediget och unikt resultat och något som du kommer att trivas med lång tid framöver.

Platsbyggda möbler och annan inredning

Det finns inget som slår en specialbyggd bokhylla som är integrerad i rummet. Du kanske vill låta tillverka ett rejält barskåp, ett snyggt sideboard, en klassisk hatthylla eller en specialgjord trappa. Allt går att platsbygga och beroende på din personliga stil och smak i kombination med din bostads look blir det så snyggt att bygga möbler och annan inredning  som smälter in perfekt. Du kan själv välja material, storlek, färg, antal hyllor och luckor med mera.

Minimera kaos i garderoberna

Garderober är för många utrymmen med kaos. Visst kan du köpa fristående garderober för att maximera förvaringen och bara skapa plats för dina kläder och övriga textilier. Men med en platsbyggd garderob får du däremot en helhetslösning som inte heller stör. Möjligheterna är stora. Välj mellan att ha en garderob som täcker en hel vägg. En platsbyggd förvaring under ett snedtak eller du kanske vill att den ska fungera som en avgränsande vägg. Eller varför inte frambringa mångas dröm, en walk in closet. Vad du än i slutändan väljer ger det platsbyggda dig något mer och helt andra möjligheter än vad en enkel trist möbel gör.

Råd och tips när du ska anlita hantverkare

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...