Råd och tips! Städning

Att få ihop vardagen är inte alltid så lätt. Ibland kör det helt enkelt ihop sig. Det händer oss alla någon gång och det är helt ok.

Hjälp med städning

Att ta hjälp med städning av ett professionellt städföretag kan underlätta enormt i en stressig vardag. Att kunna boka in en rejäl storstädning lite då och då, strykning och tvätt av kläder eller varför inte någon som kommer varje eller varannan vecka och gör allt. De flesta städföretag har alternativ som passar just dig och dina behov.

Råd och tips när du ska anlita hantverkare

Fönsterputsning

Alla behöver någon gång putsa sina fönster för att de inte ska se smutsiga eller fläckiga ut. Speciellt tydligt syns smutsen när solen tittar fram mellan varven och det är sällan någon vacker syn om man skjutit upp fönsterputsningen för länge. Men det är svårt att få till skinande rena och randfria fönster, det vet nog de flesta som någon gång provat. Dessutom kan det vara tidsödande, beroende på hur många fönster man har förstås.

Missa inte skattereduktionen

Glöm inte att alla dessa tjänster ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT).

Här kan du läsa mer om ROT och RUT

 

 

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...