Marknadsföring på Google

Idag är digital marknadsföring överlägsen all annan marknadsföring när det gäller att nå rätt målgrupp vid rätt tillfälle. Nu erbjuder BraByggare er möjligheten att marknadsföra ert företag för att nå ännu fler kunder med hjälp av Google sökord. 

Som medlem har ert företag en egen hemsida på BraByggare.se som är attraktiv och som alltid fylls på med nytt innehåll. Sidan presenterar er verksamhet, era senaste omdömen och era kontaktuppgifter. BraByggare erbjuder möjligheten att boosta trafiken till just er hemsida hos BraByggare via den idag starkaste marknadsföringskanalen: Google Ads & Google My Business.

Vad är Google Ads?

Google Ads är de annonser som visas högst upp i Googles sökresultat. Din annons kommer att visas på Googles sökresultat då beställare söker efter just dina tjänster. Oavsett om de sitter vid datorn eller söker på mobilen kan en annons vid rätt tid skapa värdefulla kunder för just dig!

Google Ads

Exempel på hur Google Ads ser ut

Vad är Google My Business?

Google My Business hjälper dig att marknadsföra din företagsprofil och företagswebbplats. Ert företag blir syndligt på Google Maps och ni får en företagsprofil i Googles sökresultat.

Exempel på hur Google My Business ser ut.

Hur skapar vi era annonser och när kommer de visas?

Vi kombinerar de kategorier ni har valt med de kommuner ni vill synas i och ert bolagsnamn.
Till exempel: Byggbolaget X vill synas på kategorierna köksrenovering, målning och tapetsering i Enköping och Västerås. De kommer då synas på Google när någon söker på ”målning Enköping”, ”tapetsering Västerås”, ”målning Västerås”, ”köksrenovering Enköping”, ”köksrenovering Västerås” etc.

Annonserna kommer bara att visas i de tre kommuner som ni själva väljer och de kommer att hänvisa till er sida på BraByggare.se. Ni kommer även att synas om någon söker på ert företagsnamn.

Självklart skickar vi månadsrapporter som visar vad annonseringen ger er!

Intresserad att höra mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er att marknadsföra ert företag på Google. Maila oss på info@brabyggare.se så hör vi av oss!

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...