Privatlån

Dags att renovera? Med ett privatlån kan du få hjälp med finansieringen av ditt byggprojekt. Låna mellan 15 000 och 500 000 kr till det du behöver med Coop Privatlån hos MedMera Bank.

Ansök om privatlån

 

Ett tryggt privatlån med schyssta villkor

Behöver du låna pengar till ditt byggprojekt är privatlån ett alternativ. Med Coop Privatlån kan du låna upp till 500 000 kr med 0 kr i uppläggningsavgift. Som Coop-medlem får du dessutom 1 %-enhet lägre ränta från din individuella ränta. Lånebelopp över 350 000 kr kräver en medsökande. Du väljer själv den återbetalningstid du vill ha som kan vara på 2–15 år.

 

Är du inte Coop-medlem sen tidigare? Se mer om medlemskapets fördelar och bli medlem här enkelt idag. För att ta del av ränterabatten kan du ansöka om privatlån direkt efter att du blivit Coop-medlem.

Ansök och få svar direkt

 

Räkneexempel

Vid 4,50 % rörlig ränta är den effektiva årsräntan 5,50 % för ett annuitetslån på 85 000 kr med 7 års återbetalningstid med tot. 84 återbetalningar, 0 kr i uppläggningsavgift och 35 kr/mån i aviavgift. Givet oförändrad ränta och aviavgift blir tot. belopp att återbetala 102 330 kr och månadskostnaden 1 229 kr. Individuell ränta 3,95 %-13,95 % (effektiv ränta 4,02 %-20,35%). Kreditgivare MedMera Bank AB (2022-07-06)

Så här ansöker du om privatlån

 

Ansök

Fyll i låneansökan. Du får svar direkt på skärmen med ditt individuella ränteerbjudande.

 

Signera

Identifiera dig med BankID, slutför ansökan och signera lånet med BankID.

 

Klar!

Pengarna betalas normalt ut inom 1–2 bankdagar från att lånet beviljats.

 

Till ansökan

Medsökande ger fördelar

Är ni två som ansöker om lånet ser vi till er gemensamma inkomst och ekonomi. Med en medsökande är därför möjligheten större att få ansökan beviljad och att bli beviljad ett högre lånebelopp.

 

Renovera eller investera i energibesparande lösningar och höj värdet på din bostad

Oavsett om du ska renovera badrummet, bygga altan eller göra om köket så kan Coop Privatlån hjälpa till med finansieringen. Med privatlån kan du också låna till energibesparande investeringar som solceller, energifönster eller nytt uppvärmningssystem. Att investera i hållbara lösningar kan vara en stor kostnad men är ofta en bra affär på längre sikt som dessutom kan höja värdet på bostaden.

 

Ansök om privatlån

Om MedMera Bank

MedMera Bank är kreditgivare av Coop Privatlån. MedMera Bank ägs av Kooperativa Förbundet (KF) och är systerbolag till Coop. MedMera Bank erbjuder finansiella tjänster under Coops varumärke. Bankverksamheten har bedrivits sedan 2007 och står sedan dess under Finansinspektionens tillsyn.

Läs mer om MedMera Bank

 

Kontaktuppgifter

Har du några frågor om Coop Privatlån är du välkommen att kontakta MedMera Banks kundservice så hjälper de dig.

Kundservice har öppet vardagar klockan 9–17 på telefon 0771-17 17 17, val 3.

 

Vad är ett privatlån? Coop Privatlån är ett blancolån vilket är ett lån utan säkerhet. Det betyder att den som lånar pengar inte anger någon egendom som garanti för att kunna få ta ett lån. Till skillnad från exempelvis bostadslån där själva bostaden är säkerheten.   Vem kan ansöka om…

Räkneexempel för privatlån Vid 4,50 % rörlig ränta är den effektiva årsräntan 5,50 % för ett annuitetslån på 85 000 kr med 7 års återbetalningstid med tot. 84 återbetalningar, 0 kr i uppläggningsavgift och 35 kr/mån i aviavgift. Givet oförändrad ränta och aviavgift blir tot. belopp att…

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...