Så tycker andra hantverkare

Vi har många nöjda medlemmar och det är vi glada och stolta över. Här har vi samlat ett par kommentarer från några av dom. Maila oss gärna vad du tycker du också, det hjälper oss att bli bättre.

B&R&O Bygg och Renovering – medlem sedan 2012

Ett jobb gav tio nya

Ett av våra roligaste jobb var ett speciellt uterum på Lidingö. Det var en utmaning men kunden blev nöjd. Dessutom rekommenderade han säkert oss vidare till 10 personer. Det är sådant som betyder mycket.

Ovärderligt om man är ny på marknaden

När jag kom till Sverige hade jag nästan inga kontakter i byggbranschen. Genom en elektriker fick jag höra talas om BraByggare. De gav mig mycket jobb och hjälpte oss att växa ordentligt. Idag har vi 20 % av våra jobb från BraByggare. Resten är från upparbetade kontakter.

Kunderna kollar på BraByggare

När vi påbörjar ett jobb brukar jag säga till kunden att vi måste göra ett utmärkt jobb. Anledningen är vi vill att de ska kunna ge omdömen efteråt. Idag har vi över sextio omdömen. Det flesta med högsta betyg.

Kvalitetssymbol ger kunden trygghet

Genom BraByggare har vi fått Villaägares Kvalitetssäkring, Godkänd av Villaägarna. Det ger kunden trygghet och visar att vi uppfyller kraven när det gäller försäkring och omdömen. Symbolen är välkänd och något som jag tror att kunderna tittar på.

 

Järva Bygg och design – medlem sedan 2014

70 % av jobben kommer från BraByggare

För mig är det väldigt bra marknadsföring att vara med i BraByggare. Idag kommer 70% av alla mina jobb in via dom. Resten från kontakter som jag upparbetat.

Jag väljer mitt geografiska område

På BraByggare bestämmer jag själv var jag vill arbeta. Personligen vill jag jobba i mitt närområde. På så sätt blir jag mest effektiv och kan utnyttja min tid maximalt. Hitta en bra balans mellan jobb och familj.

Det bästa med tjänsten

Jag får 5-6 förfrågningar varje dag i mobilen. Eftersom jag vill jobba direkt till privata kunder, så väljer jag själv vilka jag vill svara på. Det här ger mig både kontroll och frihet.

Proffsiga och erbjuder vidareutbildning

BraByggare är professionella. Min kontaktperson brukar ringa och kolla hur det är och om jag vill komma på utbildningar. Det är sådant som jag uppskattar väldigt mycket.

Roligaste uppdraget blev en kanonstart

Det började med ett kök från Poggenpohl i en villa. Kunden blev så nöjd så jag fick förtroendet att fortsätta med hallen och badrummen. Och sedan rullade det bara på. Det slutade med att jag fick göra om hela huset. Det var ett viktigt jobb eftersom det satte igång hela mitt företag

 

Örnsbergs måleri – medlem sedan 2011

Profilsidan är ett starkt säljverktyg

Många kunder googlar och hittar BraByggare. Kollar in profilsidan och läser kundernas omdömen om oss. Bra jobb ger bra referenser och i sin tur mer jobb. Vår profilsida hosBraByggare är därför ett bra komplement till vår vanliga hemsida.

Bra jobb ger ringar på vattnet

När jag startade företaget för fem år sedan, så hjälpte BraByggare mig att komma igång genom att ge mig många jobb. På så sätt kunde jag bygga upp en kundkrets. Det är ju ovärderligt när man är nystartad.

Väljer de jobb jag vill ha

Tjänsten är väldigt bra uppbyggd. Den ger mig frihet att välja ut de jobb jag vill ha. Träffa kunden, lyssna och ge en bra offert. Det gör att jag kan planera och arbeta på ett sätt som passar mig.

Seriöst och ett vänligt bemötande

Jag har fått många förfrågningar från olika offertföretag. Men BraByggare har känts som de mest seriösa. Ett vänligt och proffsigt bemötande, som byggde på realistiska förväntningar. Inga rosa luftslott.

 

Caben bygg – medlem sedan 2008

Låg avgift och valuta för pengarna

BraByggare känns personliga och det känns som att det passar oss lite mindre byggare. De har också väldigt bra priser när det gäller avgiften. Det vet jag för jag har jämfört med andra. Man får alltid valuta för pengarna.

En smidig tjänst

Det är smidigt att man får uppdragen på mail. Bara att klicka i vilka man tycker är intressanta och vill kika vidare på. Är det närområde så kan man ju kolla om det är andra firmor man kan jobba ihop med.

Raka rör och inget krångel

Från första början har jag känt ett stort förtroende för BraByggare. Det har varit raka rör och inget krångel. Har det varit något så har vi alltid kunnat snacka igenom och så har vi löst det.

Snabbt många jobb

På många av uppdragen via BraByggare är det start omgående. Det är jäkligt intressant om man har flera gubbar stående.

 

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...