Så tycker andra hantverkare

Vi har många nöjda medlemmar och det är vi glada och stolta över. Här har vi samlat ett par kommentarer från några av dom. Maila oss gärna vad du tycker du också, det hjälper oss att bli bättre.

B&R&O Bygg och Renovering – medlem sedan 2012

Ett jobb gav tio nya

Ett av våra roligaste jobb var ett speciellt uterum på Lidingö. Det var en utmaning men kunden blev nöjd. Dessutom rekommenderade han säkert oss vidare till 10 personer. Det är sådant som betyder mycket.

Ovärderligt om man är ny på marknaden

När jag kom till Sverige hade jag nästan inga kontakter i byggbranschen. Genom en elektriker fick jag höra talas om BraByggare. De gav mig mycket jobb och hjälpte oss att växa ordentligt. Idag har vi 20 % av våra jobb från BraByggare. Resten är från upparbetade kontakter.

Kunderna kollar på BraByggare

När vi påbörjar ett jobb brukar jag säga till kunden att vi måste göra ett utmärkt jobb. Anledningen är vi vill att de ska kunna ge omdömen efteråt. Idag har vi över sextio omdömen. Det flesta med högsta betyg.

Kvalitetssymbol ger kunden trygghet

Genom BraByggare har vi fått Villaägarnas kvalitetssäkring “Godkänd av Villaägarna”. Det ger kunden trygghet och visar att vi uppfyller kraven när det gäller försäkring och omdömen. Symbolen är välkänd och något som jag tror att kunderna tittar på.

 

ITA Elteknik – medlem sedan 2016

Prisvärd tjänst

Ni på BraByggare gör ett toppenjobb och det bästa med tjänsten är att det är prisvärt och att beställare oftast lägger upp större entreprenader.

Roliga uppdrag

Det roligaste jobbet vi har fått genom BraByggare är en större renovering av en villa i Sollentuna. Kunden litade på oss och gav oss fria händer, det är då det blir bra!

Bra med kundomdömen

Vi har en egen profilsida på BraByggare.se med kundomdömen och referensbilder. Att ha en profilsida och få synlighet genom BraByggares hemsida är bra eftersom beställare oftast tittar på omdömen som andra kunder lämnat. Ju fler omdömen desto större chans att man får jobbet. Senast idag träffade jag en tidigare kund och han talade om att han var supernöjd med BraByggare och att han hittade oss genom tjänsten.

Symbolen Godkänd av villaägarna

Jag har inte hört så mycket feedback om att vi har symbolen “Godkänd av Villaägarna” utan tror helt enkelt att beställare förlitar sig på att BraByggare samarbetar med seriösa hantverkare!

 

AB Skrå Bygg och Smide – medlem sedan 2018

Man driver projekten själv

Det bästa med tjänsten är att man kan driva sitt projekt på sitt egna sätt utan att BraByggare “lägger sig i”. Samtidigt som det är bra att de faktiskt gör det om ett företag inte sköter sig.

Positiv upplevelse

Upplevelsen av personalen på BraByggare är väldigt positiv! Jag upplever även att symbolen “Godkänd av Villaägarna” påverkar oss positivt.

Ett jobb genererar fler

Nästan samtliga jobb vi har fått genom BraByggare har genererat i mer arbete och fler jobb.

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...