Så tycker andra kunder

Vi har många nöjda kunder och drygt 80% av de omdömen vi får in är antingen 4 eller 5 stjärnor. Det är vi glada och stolta över. Här har vi samlat ett par kommentarer från några av dom. Maila oss gärna vad du tycker också när du har provat tjänsten, det hjälper oss att bli bättre.

Ann-Sofie i Täby fick hjälp med målning och tapetsering

Snabba svar

Jag anlitade BraByggare i samband med att vi flyttade. Både till förbättringsmålning av den lägenhet vi flyttade ifrån i stan och till tapetsering och målning i huset vi flyttade till i Täby.

Redan en timme efter jag lagt ut min förfrågan kom de första svaren. Det är en av de stora fördelarna med tjänsten. Att du inte behöver lägga massa tid på att hitta folk.

Omdömena – ett klockrent mätverktyg

Tittade du på hantverkarnas profilsidor och ranking? Självklart. Det hjälpte mig att ta ett beslut. Att du kan gå in och ge bedömning och ranking tycker jag är super. Betygssättningen är ett klockrent mätverktyg på hur hantverkarna arbetar.

Hur tyckte du att tjänsten fungerade?

Väldigt bra. Proffsigt bemötande. Bra och realistiska tidsramar. Hantverkarna var flexibla, smidiga och duktiga. De var inte billigast men profilen lirade väldigt bra med de vi ville.

Jag uppskattar också att hantverkarna måste uppfylla vissa krav. Att man tar ansvar för kvalitén. Dessutom fick vi tips av hantverkarna om saker vi kunde göra själva för att spara tid och pengar. Sådant ger förtroende.

Martin i Stockholm fick hjälp att flytta köket

Hög kvalitet och bra tidsramar

Jag ville flytta ut köket till vardagsrummet i min lägenhet för att få en öppen planlösning och ytterligare ett sovrum för barnen. Det var en var en rejäl utmaning som krävde erfarenhet och stort hantverkskunnande.

Jag blev jättenöjd. Proffsigt utfört, snyggt resultat och bra tidsuppskattning. Det enda som tog tid var leveransen av bänkskivan men det var inte hantverkarens fel.

Vad avgjorde valet av hantverkare?

Jag fick många svar. Men de jag valde mellan var alla seriösa, tog anteckningar och hade en checklista som de prickade av när vi gick igenom vad som skulle göras. Dessutom hade de kunskap om vilka speciella stadgar och regler som gäller för ombyggnation av lägenheter.

Vad tycker du bäst om BraByggare?

Själva grundidén med tjänsten är väldigt bra. Jag beskriver mina behov och får hjälp att lösa dem. Dessutom kostar tjänsten inte något extra för dig som köpare. Första gången jag använde BraByggare så sökte jag efter duktiga hantverkare på nätet och fick en intressant träff. Därefter har jag använt tjänsten på flera ställen där jag bott.

Irja och Karl-Erik i Uppsala fick hjälp att fixa altanen

Bra bemötande

Vi ville göra en större altan utanför vår vardagsrum som skulle rymma alla barn och barnbarn. Där kan vi även njuta av trädgården och kika på fåglar i det fina söderläget.

Vi fick ett väldigt bra bemötande. Först var de här och tittade. Sen kom de med ett förslag på en ordentlig ritning. Därefter hade vi chans att ändra och de var mycket lyhörda. De skickade uppdaterade ritningar hela tiden allt eftersom det blev klart hur vi ville ha det.

Trovärdiga referensjobb

Vi valde mellan två företag. Ett lokalt företag och ett från BraByggare. De lokala var från början väldigt entusiastiska men kunde inte leverera ända ut. De från BraByggare var lika intresserade plus att de hade trovärdiga referensadresser och det avgjorde det hela.

Finare än vi kunnat föreställa oss

Vi blev jättenöjda. Vi har ingenting att klaga på. De var så noggranna och kunniga. Det blev finare än vi hade tänkt oss. En av de saker som slog oss var att de var så angelägna om att vi skulle vara nöjda. De frågade oss varje dag. Vi hade också möjlighet att göra smärre justeringar under arbetets gång. Något som kändes bra.

Anders i Järfälla fick hjälp att fixa takkupor och gavelspetsar

Konkurrenskraftig pris

Vi ville bättra på målningen på takkuporna och gavelspetsarna på övre våningen på huset. Vi fick tips om BraByggare genom Villaföreningen här i området. Efter jag lagt ut en förfrågan var det flera hantverkare som var väldigt snabba att höra av sig.

Två av dem var extra intressanta, en mindre och en betydligt större firma med ett högre pris. Vi provade med den mindre firman och det visade sig att det var jättebra. Det är ett högt och brant tak som kräver hög säkerhet. Något som hantverkarna var noga med.

Kvalitetssäkringen – en underliggande trygghet

Kvalitetssäkringen som BraByggare gör kändes bra att ha det i ryggen och det var en underliggande trygghet som fanns där. Det var en faktor som bidrog till valet av tjänsten. Det var också lätt att få kontakt. Man behövde inte hålla på och jaga massa folk. Tidsramen höll de också bra.

Vad tyckte du om hantverkarna?

Det var trevligt och bra folk. De gav raka besked och realistiska uppskattningar. Smutsade inte ner och var måna om att hålla snyggt omkring sig. Efter den första strykningen var vi inte helt nöjda med kulören. Men det löste hantverkarna snabbt och vi tog fram en ny kulör. Slutresultatet är vi väldigt nöjda med.

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...