Tele2 telefoni

Tele2 är vår partner inom telefoni och kan leverera heltäckande och kostnadseffektiva lösningar för både dig och företaget. Är du medlem i BraByggare så har du bra rabatt på utvalda tjänster.

Tele2 förstår hur det är att starta och driva företag. Hur roligt det är och hur tufft det kan vara. De lyckades ju själva ta sig från nystartat bolag i början av 90-talet, till där de är idag. Och eftersom de vet hur det är, vilka utmaningar man som företagare står inför så arbetar de hela tiden med att förenkla och anpassa sina tjänster och produkter för att passa företagskunder.

Jobba var och när du vill

Nu ingår samtal, SMS, MMS och data inom EU/ESS när du köper abonnemang med Fast pris. För att du ska kunna jobba var och när det passar dig gäller all trafik i abonnemanget Fast pris inom Sverige, till Sverige från EU/EES-land och mellan andra EU/EES-länder. Med Fast pris har du alltid samma månadskostnad, och du kan enkelt byta datapaket om du behöver mer eller mindre data.

Avtalet innebär i korthet att du som är medlem i Bra Byggare kan teckna avtal med Tele2 till extra bra priser som gäller för både mobiltelefoni, extra data, mobilt bredband och växeltjänster. Som medlem får du bland annat 10 % rabatt på mobilabonnemang, mobilt bredband och övriga mobila tilläggstjänster.

 

För att beställa, besök närmsta Tele2 butik eller www.tele2.se/foretag.

Du kan även ringa kundservice på 0200-23 23 23. Glöm inte att ange Bra Byggares avtalsnummer 890110-T vid beställning.

 

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...