Om BraByggare

BraByggare hjälper beställare att hitta bra hantverkare och byggföretag att hitta bra byggprojekt. Företaget grundades 2006 av entreprenörer och sedan april 2016 så är bolaget ett samägt dotterbolag till Villaägarnas Riksförbund och Beijer Byggmaterial.

Vi gör det enkelt och tryggt för beställare att hitta bra hantverkare. Lägg upp en gratis förfrågan och få upp till 6 snabba svar från hantverkare nära dig. Vi kvalitetssäkar alla medlemsföretag för att göra det tryggare för dig och företagen har även profilsidor med omdömen från andra kunder och referensjobb.

Är du hantverkare kan du enkelt och effektivt hitta uppdrag som passar din sökprofil i där du vill jobba geografiskt. Du väljer själv din sökprofil (kategorier och kommuner) och får meddelanden om nya uppdrag via mail. Du väljer själv vilka förfrågningar du vill besvara och du kan också marknadsföra ditt företag med snygga referensjobb och bra kundomdömen via din profilsida på tjänsten.

Vi som är grundare till BraByggare är personer med bakgrund både som beställare och leverantör av dessa tjänster. Vi har skapat tjänsteinnehållet på basis av de egna erfarenheter vi har inom området och de funktioner vi själva skulle vilja se för att den här marknaden ska fungera ännu bättre. Om du har egna idéer på hur vi ytterligare kan förbättra vårt erbjudande eller om du av någon annan anledning vill komma i kontakt med oss så kontakta oss gärna.

Villaägarnas logotyp Logga Beijer Byggmaterial