Förfrågan

Behöver du också hitta bra hantverkare? Skapa din förfrågan här

Tillbaka till förfrågningar

Tillbyggnad med befintligt förråd samt nytt mindre förråd i befintlig carport.

2019-02-11 Projektnr: 173777
6 företag har besvarat förfrågan.
Kategori Ombyggnad, tillbyggnad Projektets adress Åbrinksgränd Kommun (objekt) Lomma Budget 400 000 - 750 000 kr Starttidpunkt Starttidpunkt kan diskuteras Uppdragsgivare Privatperson villa, medlem Villaägarna Badrum/kök Vare sig badrum eller kök omfattas Omfattning Totalentreprenad
Uppdragsbeskrivning

Vi har fått bygglov för en utbyggnad som ska binda samman vårt förråd med bostadshuset samt ett litet förråd i befintlig carport. Projektet gäller alltså 2 byggen men i samma huskropp (Bygglovshandling skickas vid intresse). Båda skall ha gjuten platta och vara vinterisolerade om än att förrådet inte behöver kunna hållas lika varmt som tillbyggnaden. Befintligt fönster som vi har ut mot trädgård skall flyttas till kortsida av utbyggnad/gamla förrådet och ersättas med skjutdörr. Glasdörr som nu finns ut mot trädgård skall också flyttas och ersättas med innerdörr, likaså vill vi ha en dörr mellan nya tillbyggnaden och nya förrådet. Det är mest glaspartier som skall monteras så någon form av stomme behövs ju, och det tak som är på förrådet idag förlängs över nya delen (papptak). Utöver detta är det en del elarbeten (spots i taket, ett par uttag samt fiberkabel för TV), nytt vattenutkast behövs i trädgård samt kakelarbete och inkoppling av golvvärme (ej i förråd). Vi har idag fjärrvärme som värmekälla med vattenburen golvvärme i hela undervåningen, alternativ 1 är att koppla på den nya delen med detta, alternativ två elektrisk golvvärme. En befintlig rensbrunn behöver också flyttas. Utöver detta är det en del mindre detaljer som vi kan diskutera om ni är intresserade av projektet. Glaspartierna kan jag gärna beställa själv om ni inte har leverantör med bättre priser än vad jag själv kan få, likaså kakel/klinker.
Utöver detta skulle vi också vilja få hjälp med en garderobslösning i befintligt hus.
Är detta ett arbete som ni skulle ha vilja och möjlighet att åta er? Och åtar ni er en helentreprenad? Skulle ni i sådana fall vilja räkna på ungefär hur mycket detta skulle komma att kosta? Ni är mer än välkomna att komma ut på plats för att se allt i sin helhet. Vi vill gärna påbörja bygget så fort som möjligt.

Tillbaka till förfrågningar