Badrumsmannen AB

Box 48 18205 DJURSHOLM Telefon: 08-684 384 74 www.badrumsmannen.se info@badrumsmannen.se
4,9 stjärnor(15 st)

Presentation

Vi på Badrumsmannen har badrumsrenoveringar som vår specialitet. Vi gör det efter era egna idéer eller hjälper er med kreativa lösningar. Vi har många års gedigen erfarenhet och sätter stor vikt vid att alltid göra våra kunder nöjda. Vi är totalentreprenör vilket underlättar för er som kund, att alltid endast ha en kontaktperson.Badrumsmannen AB ett företag med den lilla firmans personlighet service och närhet samt det stora företagets kompetens och resurser.

Vi är våtrumsbehöriga enligt BKR och medlemmar i PER. Tio års garanti i enlighet med reglerna i Byggkeramikrådet lämnas alltid. Vi är också helförsäkrade och samarbetar med If försäkringar för din trygghet. Självklart erbjuder vi möjlighet till ROT-avdrag.

Certifieringar och branchorganisationer

BKR - certifiering för tätskikt i våtrum – utfärdas av Byggkeramikrådet, säkerställer kunskap om gällande branschregler för tätskikt under kakel och klinker i våtutrymmen.

Gå till medlemsregister »

Företaget uppfyller Brabyggares kvalitetskrav samt har inkommit med kopia på giltigt försäkringsbrev/bevis på företagsförsäkring.

Kvalitetskrav »