DEN GYLLENE PENSELN AB

(3st)
Hantverkare

Hej och välkommen till DEN GYLLENE PENSELN MÅLERI AB Vi utför alla slags in-och utvändiga måleriarbeten och har ca: 10 års erfarenhet & bred kompetens inom måleri samt att vi har ett nära samarbete med olika företag inom kakelsättning,elektriker,snickare där vi fungerar som e team och styr med total entreprenad Vi jobbar med flera mils omnejd, från Borås,Varberg Göteborg Alingsås ,Kungsbacka, Har goda kunskaper inom fasadarbeten, puts , samt målning av fasader, -Renoveringar av fönster -Tvättning av alla typer av tak sam fasader. -lackerar - invändigt arbetar vi inom alla områden , från byggföretag , till privatpersoner , Vi målar på uppdrag av privatpersoner, fastighetsägare, byggbolag och samarbetar även med andra måleriföretag Några saker som vi tycker är viktigt är - ett tydligt avtal vid projektstart - det minskar risken för problem - kvalitet - att göra rätt direkt blir oftast billigast på sikt - miljöansvar - vi väljer helst miljövänliga alternativ om möjligt Anlitar ni oss, kan ni utnyttja ROT-avdraget. Kontakta oss för kostnadsfri offert! Välkommen. Telefon: 070-77 222 16

BESÖK GÄRNA VÅR INSTAGRAM FÖR MER BILDER OCH INFO:
GP Måleri på Instagram

BESÖK GÄRNA VÅR FACEBOOK FÖR MER BILDER OCH INFO:
facebook.com/gyllenepenselnmaleri

Kvalitetssäkring

Kontrollerat av BraByggare:

2018-09-17

Företagsuppgifter

 • Organisationsnummer: 559121-5818
 • Innehar F-skattesedel: Ja
 • Bransch: Målerier
 • Reg. datum firma: 2017-08-14
 • Registrerad för moms: Ja
 • Bolagsform: Aktiebolag

Ansvarsförsäkring och kreditvärdighet

 • Ansvarsförsäkring: Ja
 • Kreditkontroll: Kredit bevakas löpande, stängs av vid betalningsproblem
 • Försäkringsbolag: Dina Försäkringar
 • Bevakas via: Creditsafe

Svartlistning

 • Brabyggare: Ej svartlistad
 • Råd & Rön (gå till lista): Ej svartlistad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DEN GYLLENE PENSELN AB.

L

Ommålning av fasad, hus och garage

Professionellt och väl genomfört arbete. Mycket trevligt bemötande och flexibilitet under arbetets gång. Skall man anmärka på något är det att det tog ganska lång tid innan allt var klart, vilket verkade bero på att man arbetade på flera projekt samtidigt. Annars är vi väldigt nöjda.

– LGL (2018-10-22)

A

Om-målning av fritidshus

Bra och välgjort arbete och dessutom färdigt enligt tidsplan trots en försenad start. Bra kommunikation och en tydlig och detaljerad offert. Kan rekommenderas.

– Ann (2018-07-02)

F

Måla hus

Utfört arbete och resultat överträffar våra förväntningar. Vi satsade på ett företag utan referenser. Men en mer noggrann, prisvärd och trevlig firma som dessutom kom igång med arbetet nästan omgående efter vi accepterat offerten det går nog inte att hitta någon annanstans.

– Fam Westin (2018-05-19)

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som DEN GYLLENE PENSELN AB har utfört.

Referensjobb "Familjen westin sjövik" utfört av DEN GYLLENE PENSELN AB

Familjen westin sjövik

utvändig målning villa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Genom att klicka OK godkänner du att de används. Läs mer om hur vi använder cookies här...